“IT IS TIME FOR FOOTBALL” Sportsko iskustvo za pamćenje u ekspozituri Banca Intesa

“IT IS TIME FOR FOOTBALL” Sportsko iskustvo za pamćenje u ekspozituri Banca Intesa


Beograd, 25.10.2019. – U želji da klijentima ponudi zanimljive sadržaje i nezaboravna iskustva u svojim ekspoziturama, Banca Intesa je u saradnji sa svojom matičnom grupom Intesa Sanpaolo i kompanijom Mastercard Italy priredila sportski događaj pod
nazivom “It’s time for football” u ekspozituri u ulici Bore Stankovića 9 na Vračaru, jednoj od najekskluzivnijih u svojoj poslovnoj mreži.

U okviru ovog jedinstvenog dešavanja organizovano je gledanje fudbalske utakmice Totenhem – Crvena Zvezda, koju je za prisutne komentarisao naš proslavljeni fudbalski stručnjak Dušan Dule Savić. Na događaju su takođe dodeljene i nagrade pobednicima sportskog kviza, koji su osvojili karte za utakmicu Crvena zvezda – Bajern Minhen, koja će biti odigrana u Beogradu 26.11.2019.

Ovo je samo jedna od inicijativa koje će Banca Intesa realizovati u okviru projekta “Its time for sharing time” grupe Intesa Sanpaolo kako bi svoje ekspoziture dodatno približila klijentima kroz organizaciju različitih događaja i druženje sa njima.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar