Jeftinije osiguranje vozila plus poklon vaučeri za gorivo

Jeftinije osiguranje vozila plus poklon vaučeri za gorivo


Uz slogan Važno je stići do cilja Kompanija “Dunav” pripremila je specijalnu akciju za osiguranje automobila.

U periodu od 16. marta do 30. aprila svi vlasnici vozila mogu svoje četvorotočkaše da osiguraju u “Dunav osiguranju” po znatno nižim cenama. Ukoliko odluku o osiguranju donesu brzo, očekuju ih i pokloni iznenađenja – vaučeri za gorivo u vrednosti od 2.000 i 4.000 dinara.

Vlasnici vozila koji u akcijskom periodu zaključe auto-kasko polisu za vozila proizvedena 2019. i 2020. godine koja se prvi put registruju ostvarićete popust od 15 % na visinu premije osiguranja.

Osiguranike za obnovu osiguranja ili osiguranje polovnih putnička automobila očekuje 10 odsto popusta za auto-kasko polise, i isti popust za zaključivanje mini-kasko polisa. Po polisi za auto – kasko osiguranici dobijaju poklon vaučere za gorivo u vrednosti od 4.000, a po polisi za mini – kasko vaučer od 2.000 dinara.

Prilikom zaključivanja polise osiguranja od auto – odgovornosti, uz kupovinu najmanje dva proizvoda s polise auto-bonus plus (pomoć na putu, osiguranje stakala i auto-nezgoda) osiguranici na dar dobijaju poklon karticu za gorivo vrednu 2.000 dinara.

Prilikom zaključivanja polise Pomoć na putu, uz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja od
auto-odgovornosti, auto-kaska ili mini-kaska, osiguranici mogu ostvariti popust od 20 odsto, dok 50 odsto popusta na premiju osiguranja očekuje one što zaključe polisu osiguranja od auto-nezgode.

Od 16. marta do 10. aprila osiguranici mogu dobiti vaučere za gorivo prilikom zaključivanja neke od navedenih polisa na prodajnim mestima Kompanije, u „Dunav centrima“ širom Srbije i posredstvom agenata osiguranja. Vaučeri se mogu iskoristiti na svim „Lukoil“ pumpama u Srbiji do 31. avgusta ove godine. Broj vaučera je ograničen.

Detaljnije informacije zainteresovani mogu dobiti na adresi www.dunav.com i besplatnim pozivanjem Kontakt centra Kompanije na broj 0800 386 286.

Za kasko osiguranje automobila “fiat 500L” – ušteda gotovo 15.000 dinara

Vlasnik novog automobila marke “fiat 500L” prilikom zaključivanja auto-kasko polise uštedeće oko 11.000 dinara u akcijskom periodu. Po zaključivanju te polise dobiće i dva poklon vaučere za gorivo vrednosti 4.000 dinara.

Polisa auto-kaska za “mercedesa E350” zaključena u „Dunavu“ štedi neverovatnih 60.000 dinara

Ušteda po zaključenoj auto-kasko polisi za vlasnika „mercedesa E350“ kupljenog ove ili prošle godine u akcijskom periodu iznosi oko 56.000 dinara. Uz to sleduju i poklon vaučeri za gorivo
ukupne vrednosti 4.000 dinara.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar