Biznis
13.12.2018. 17:06
R.E./Foto: Promo

Kako da kupovina stana bude zabava i za vašu decu?

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Kupovina stana, jedna od najvažnijih životnih odluka, za mnoge je stresan proces i često ne predstavlja prijatno i lepo iskustvo. Ipak, postoje investitori koji se trude da već prva poseta prodajnoj kancelariji zainteresovanim kupcima ostane u lepom sećanju, čak i ako im deca u tom poduhvatu prave društvo.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

U susret novogodišnjim praznicima, pokazni stan stambeno-poslovnog kompleksa Skyline Belgrade posetile su uspešne poslovne žene sa svojom decom. Dok su konslutanti iz CBS International-a, vodeće konsultantske kuće za nekretnine u Srbiji, zainteresovanim mamama prezentovali različite tipove stanova upotrebom najsavremenije tehnologije i informisali ih o prednostima ovog kompleksa koji niče i dobija svoje prve konture u Ulici kneza Miloša, njihova deca su uživala u trikovima mađioničara, face paintingu, kreativnom slikanju i zabavnom programu animatora. Mini igraonica za decu je inače sastavni deo prodajne kancelarije ovog kompleksa, kako bi odabir budućeg porodičnog doma predstavljao užitak, kako roditeljima, tako i deci.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Skyline Belgrade je lokacija koju mnogi ocenjuju kao poželjnu za porodični život, jer pruža sve ono što je potrebno da bi se stambeni prostor mogao nazvati domom. Na raskršću novog i starog Beograda, između reke Save, Ulice kneza Miloša i samog centra grada, svojim stanarima obezbeđuje mir, toplinu i pruža maksimalnu bezbednost. Pored stambenog i poslovnog dela, u samom centru Skyline Belgrade kompleksa, nalaziće se prostrana piazzetta koja će zadovoljiti sve potrebe stanara. Skyline piazzetta sadržaće mnogobrojne luksuzne restorane, kafiće, šoping zonu, trgovinske objekte, ali i park “Tri ključa” koji će biti preuređen i prilagođen potrebama svih generacija i kao takav predstavljaće Vaš idealan delić prirode u centru grada.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Investitor ovog stambeno-poslovnog kompleksa AFI Europe, prisutan je na tržištu Srbije od 2005. godine i dokazani je lider na tržištu u arhitektonskom i urbanističkom smislu.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
25°C
03.10.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve