Biznis
23.09.2019. 12:57
Promo

TURNIR NA ADI: Klijenti Banca Intesa uživali u jedinstvenom golf iskustvu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

U prijatnom ambijentu Golf kluba na Adi Ciganliji održan je Banca Intesa Visa Infinite Golf Challenge turnir, u saradnji sa Golf klubom Beograda. Članovi Kluba, kao i klijenti Banke imali su priliku da uživaju u jedinstvenom golf iskustvu.

Najbolji učesnici turnira su dobili nagrade koje su im uručili direktor Sektora za PR i marketing komunikacije Sandra Lazarević i direktor Sektora za poslovanje sa affluent i privatnim klijentima Mirjana Pavlović. Banca Intesa Visa Infinite je najprestižnija platna kartica na tržištu. Kreirana je tako da zadovoljava sve potrebe najzahtevnijih klijenata kojima obezbeđuje niz specijalnih pogodnosti, privilegovani tretman i personalizovane usluge najvišeg nivoa.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Namenjena je, pre svega, korisnicima koji često putuju s obzirom na to da im omogućava neograničen pristup VIP salonima na aerodromima širom sveta, korišćenje „brze trake“ i brzog „ček in-a“, globalno putno osiguranje za celu porodicu, posebne pogodnosti u najelitnijim hotelima širom sveta, pokriće za nenadane troškove i pomoć na putu, na teritoriji Srbije i Evrope, kao i pomoći u kući za više vrsta asistencija.

Banca Intesa Visa Infinite kartica obezbeđuje i osiguranje kupljenog proizvoda od krađe, gubitka ili oštećenja, produženu garanciju trgovca nakon isteka fabričke garancije, pravne konsultacije i hitnu medicinsku pomoć, ali i popuste na brojnim prodajnim mestima u Srbiji.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Korisnici Visa Infinite kartice sve navedene privilegije u zemlji i inostranstvu mogu da koriste bez ikakve naknade.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
23°C
23.09.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

SP u košarci

Vidi sve