Biznis
18.06.2021. 11:52
Promo

Coreside Savills

Ko je ekskluzivni zastupnik za izdavanje poslovnog prostora u nekadašnjem Rudnapu

Coreside Savills
Izvor: Coreside Savills

Konsultantska kompanija za nekretnine Coreside, koja je deo prestižne internacionalne grupacije Savills PLC, ekskluzivni je zastupnik za izdavanje poslovnog prostora u zdanju poznatom kao nekadašnja zgrada Rudnapa, u ulici Vuka Karadžića 6, na samom uglu sa Knez Mihailovom ulicom.

"Coreside uživa ugled konsultantske firme koja u svom portfoliju nudi komercijalni prostor koji ispunjava sve potrebe savremenih kompanija i to na ekskluzivnim lokacijama. Nova poslovna zgrada je jedinstvena upravo zbog toga što predstavlja spoj modernog i tradicionalnog, kao retka znamenitost sa istorijskim značajem koja će nakon rekonstrukcije ispunjavati sve uslove funkcionalnog i visokokvalitetnog radnog prostora” izjavio je Đorđe Stanisavljević, rukovodilac sektora komercijalnih nekretnina kompanije Coreside.

Završetak radova na sveobuhvatnoj rekonstrukciji nove zgrade planiran je za maj naredne godine. Najmanja jedinica za izdavanje je 258 m², od ukupne površine 2.000 m².

Ponuda poslovnog prostora visokog kvaliteta je segment tržišta koji ubrzano raste u poslednjih deset godina, a posebno u protekle tri godine, što je doprinelo rastu tražnje i dolasku brojnih kompanija. Beograd je početkom 2021. godine premašio milion kvadratnih metara poslovnog prostora, a do kraja sledeće godine u ponudi će biti dodatnih 280.000 m², bilo da su u pitanju nove građevine ili rekonstrukcije starih zdanja, pokazuje analiza kompanije Coreside.

Coreside je konsultantska kompanija specijalizovana za širok spektar usluga u vezi sa različitim tipovima nepokretnosti, koja danas na tržištu Srbije nastupa u okviru Savills grupacije, globalne konsultantske kompanije za nekretnine, listirane na Londonskoj berzi. Međunarodna mreža kompanije sadrži više od 700 kancelarija i saradnika širom Amerike, Velike Britanije, kontinentalne Evrope, Azija-Pacifik, Afrike i Bliskog istoka, pružajući širok spektar specijalizovanih savetodavnih, menadžment i transakcionih usluga klijentima širom sveta.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Garažna mesta u Beogradu i do 20.000 evra
GARAŽA; parking mesto

Zašto cene rastu?

19.05.2021. 19:40

Garažna mesta u Beogradu i do 20.000 evra

Do rasta cena garažnih mesta u Beogradu dolazi zbog stalnog porasta broja automobila, i taj trend će se nastaviti sve dok ne bude regulisan pristup motornih vozila centru grada i dok Beograd ne dobije metro, izjavio je predsednik Upravnog odbora "Klastera nekretnina" Nenad Ðorđević.
Close
Vremenska prognoza
light rain
5°C
29.11.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve