KOMERCIJALNA BANKA: „Spektakularno obični“ tekući računi

KOMERCIJALNA BANKA: „Spektakularno obični“ tekući računi


BEOGRAD – Komercijalna banka kreirala je nove tekuće račune za klijente, sa dodatnim pogodnostima i uslugama. Klijentima su dostupna četiri seta, sa specijalno odabranim proizvodima i uslugama u odnosu na kategoriju kojoj pripadaju. Kombank Aktiv tekući račun namenjen je zaposlenima, Kombank Klasik tekući račun penzionerima, Kombank Start tekući račun kreiran je za mlade od 18 do 27 godina i Kombank Premijum tekući račun za premijum klijente.

Osnovni proizvodi i usluge u setovima su tekući račun, devizni račun, debitna kartica, elektronski servisi i trajni nalozi, još jedna od kreditnih ili pre-paid kartica po izboru klijenta i povoljan kurs za kupoprodaju deviza. Novina u ponudi Komercijalne banke je osiguranje od gubitaka nastalih zloupotrebom platne kartice ili mobilnog telefona u setovima za zaposlene, premijum klijente i mlade, a za penzionere osiguranje imovine i zdravstveno osiguranje u slučaju hirurških intervencija. Setovi za zaposlene, premijum i penzionere nude i čekove, dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu do 24 meseca i dodatno osiguranje.

Set namenjen penzionerima sadrži ponudu keš kredita bez naknade za obradu zahteva, a premijum korisnici dobijaju i usluge iz premijum programa u saradnji sa partnerskim kompanijama Komercijalne banke.

Kombank Start tekući račun za mlade, oslobođen je troškova mesečnog održavanja.

Proverite zašto su naši tekući računi tako spektakularno obični!

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar