KonTiki ponuda na Sajmu turizma: Svet na dlanu

KonTiki ponuda na Sajmu turizma: Svet na dlanu


Turistička agencija KonTiki Travel predstaviće na Sajmu turizma svoju aktuelnu ponudu putovanja kao i specijalne popuste za rani buking do 40 odsto i dodatne sajamske popuste.

Destinacije koje predstavnici ove Agenciji preporučuju da posetite u aprilu i maju su Madrid, za koji je organizovan direktan čarter let, kao i Sorento, jedan od najromantičnijih italijanskih gradova, i naravno ostvo snova i vitezova, Maltu.

– Posle nekoliko godina, destinacija koja se ponovo vraća na mapu putovanja je Egipat. Direktnim čarter letom možete stići do fascinantnih gradova Šarm el Šejk i Hurgada, gde uz “all inclusive” uslugu, izlete i ronjenje možete ponovo uživati na Crvenom moru”, kažu predstvnici KonTiki Travela.

Screen Shot 2019-02-14 at 7.12.07 PM

Agencija KonTiki Travel kao lider u organizaciji dalekih i egzotičnih destinacija, kao i do sada ima fenomenalnu ponudu za Indiju,Jordan, Kubu, Etiopiju, neverovatnu Carsku istorijsku turu kroz Kinu, kao i nezaobilazni Tajland i odmor na ostrvu Puket.
Novina na najposećenijem štandu Sajma je ponuda premijum uslova putovanja koji obezbeđuju privilegovane uslove rezervacije, putovanja i mogućnost jednostranog raskida putovanja, po premijum uslovima otkaza.
– Putnik koji ugovori Premijum uslove putovanja, ima pravo jednostranog otkaza putovanja do 10 dana pre dana planiranog početka putovanja uz kompletan povraćaj svih uplacenih sredstava, kažu predstavnici KonTiki Travela.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar