Biznis
22.02.2019. 19:45
R.E./Foto: Promo

KonTiki ponuda na Sajmu turizma: Svet na dlanu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Turistička agencija KonTiki Travel predstaviće na Sajmu turizma svoju aktuelnu ponudu putovanja kao i specijalne popuste za rani buking do 40 odsto i dodatne sajamske popuste.

Destinacije koje predstavnici ove Agenciji preporučuju da posetite u aprilu i maju su Madrid, za koji je organizovan direktan čarter let, kao i Sorento, jedan od najromantičnijih italijanskih gradova, i naravno ostvo snova i vitezova, Maltu.

- Posle nekoliko godina, destinacija koja se ponovo vraća na mapu putovanja je Egipat. Direktnim čarter letom možete stići do fascinantnih gradova Šarm el Šejk i Hurgada, gde uz "all inclusive" uslugu, izlete i ronjenje možete ponovo uživati na Crvenom moru", kažu predstvnici KonTiki Travela.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Agencija KonTiki Travel kao lider u organizaciji dalekih i egzotičnih destinacija, kao i do sada ima fenomenalnu ponudu za Indiju,Jordan, Kubu, Etiopiju, neverovatnu Carsku istorijsku turu kroz Kinu, kao i nezaobilazni Tajland i odmor na ostrvu Puket.
Novina na najposećenijem štandu Sajma je ponuda premijum uslova putovanja koji obezbeđuju privilegovane uslove rezervacije, putovanja i mogućnost jednostranog raskida putovanja, po premijum uslovima otkaza.
- Putnik koji ugovori Premijum uslove putovanja, ima pravo jednostranog otkaza putovanja do 10 dana pre dana planiranog početka putovanja uz kompletan povraćaj svih uplacenih sredstava, kažu predstavnici KonTiki Travela.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light rain
5°C
01.12.2022.
Beograd

Katar 2022

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve