Biznis
11.08.2020. 18:21
Promo

Koristite Matercard® debitne platne kartice AIK Banke i ostvarite povraćaj sredstava

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

AIK Banka je pripremila specijalnu akciju pod nazivom “Mastercard® karticom plati da ti se novac vrati” u okviru koje korisnicima Mastercard debitnih kartica AIK Banke omogućava povraćaj sredstava.

Klijentima AIK Banke koji bezgotovinsko plaćanje obave (ili izvrše) beskontaktno Mastercard debitnom karticom na POS terminalima ili Onlajn - AIK Banka vraća 100 RSD na račun.

Plaćanjem na POS terminalima i/ili Onlajn, klijenti će na nedeljnom nivou, od ponedeljka do nedelje u ponoć, biti u mogućnosti da ostvare povraćaj sredstava, na svaka tri plaćanja u iznosu većem ili jednakom od 1.500,00 RSD.

Na ovaj način, AIK Banka je još jednom dokazala da je spremna da nagradi lojalnost i poverenje svojih klijenata, tako što će vratiti jedan deo novca korisnicima Mastercard debitne kartice koji istu koriste svakodnevno za plaćanja računa. Takođe, u današnje vreme, beskontaktno plaćanje Mastercard karticom AIK Banke pored toga što je jednostavno i brzo, čini korisnika i sigurnijim. Akcija će trajati u periodu od avgusta do decembra 2020. godine.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
26°C
27.09.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

SP u košarci

Vidi sve