Biznis
22.12.2017. 16:30
R.E.

LEPA INICIJATIVA U KONDOMINIJUMU CENTRAL GARDEN-A: Da li ste i Vi komšijama poželeli sve najlepše za praznike?

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Da postoje komšije koje dele više od pozdrava dokaz je stambeno-poslovni kompleks Central Garden u čijem parku je na inicijativu investitora izraelske kompanije "AFI Europe" i "Shikun & Binui Group" i ove godine povodom najradosnijih zimskih praznika organizovano druženje za stanare.

Drugu godinu zaredom u susret novogodišnjim praznicima, park u srcu prvog beogradskog kondominijuma pretvoren je u poligon magije u kojoj su podjednako uživali najmlađi stanari i njihovi roditelji. Nastup dečjeg hora, Deda Mraz, maskote omiljenih crtanih junaka, slatkiši koji su se krili u pinjati, novogodišnji paketići bili su samo deo programa za mališane, dok su odrasli uživali u čaju, kuvanom vinu i druženju sa komšijama.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Foto: Promo

Da se praznični duh darivanja proširi i izvan Central Gardena, pobrinuli su se investitori projekta koji su i ove godine otkupili radove mališana iz udruženja roditelja i dece sa invaliditetom „Plava školjka" i kreativno-edukativnog centra „Kec". Na ovaj način nastavljena je lepa tradicija koja, pored društveno-odgovornog karaktera, ima za cilj da dečjim crtežima oplemeni prostor kondominijuma i podseti na univerzalne vrednosti.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Foto: Promo

Novogodišnji praznici su idealna prilika za stvaranje uspomena u krugu najbližih. Želja investitora je da ovakvim okupljanjima neguje porodične vrednosti i dobre stare komšijske tradicije za koje savremeni tempo života ostavlja sve manje vremena. Zato ne zaboravite i vi da vašim komšijama makar u prolazu poželite srećne praznike.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
-2°C
04.12.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve