Biznis
21.02.2020. 13:28
Promo

LUEDU "Nauči se čoveče": Potražite svoj primerak u m:tel poslovnicama

luedu-mtel.jpg

Gotovo da nema osobe koja u detinjstvu nije volela poznatu društvenu igru "Ne ljuti se, čoveče". Međutim, kako su godine prolazile, tako su današnje generacije popularne figurice zamenile naprednim tehnološkim gedžetima. I kada smo pomislili da je jedna od najstarijih igrica otišla u zaborav, na programu Radio-televizije Republike Srpske (RTRS) pojavio se kviz "Nauči se, čoveče", a uskoro i društvena igra istog naziva koju mogu igrati svi - od 7 do 77 godina i to u svom domu.

Igra LUEDU "Nauči se čoveče" pored taktiziranja, od učesnika zahteva i određen nivo znanja. LUEDU "Nauči se čoveče" se sastoji od table sa poljima, 12 figurica-piona u četiri boje za četiri igrača, kockice i on line aplikacije. Cilj je da igrači što pre svoje pione dovedu u centralnu kućicu. Na putu do centralne kućice čekaju vas polja koja vas vraćaju nazad ili pomeraju napred, polja stop, polja koja predaju igru drugom igraču i polja na koja kada stanete mora da odgovarate na pitanja kako bi nastavili dalje.

Pored ovoga, igricu prati i mobilna aplikacije bez koje nije moguće zaigrati "Nauči se čovječe" jer se u toku igre na aplikaciji prikazuju pitanja i odgovori, odnosno, aplikacija daje znak kada je odgovor tačan i  kada možete pomjeriti pione na tabli, a kada ne. Dakle kako bi zaigrali LUEDU, svaki igrač treba da prvo kreira svoj profil u LUEDU aplikaciji i podesi parametre kviza prema svojim potrebama.

Ovu društvenu igru možete pronaći u svim m:tel poslovnicama širom Republike Srpske, a ukoliko ste m:tel IPTV korisnik i uparite je sa nekim od m:tel paketa integrisanih usluga, može biti vaša po ceni od samo 1 KM.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
23°C
17.09.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve