Biznis
10.01.2024. 08:05
R.E.

I to je mguće

MAČKA koja je 2023. zaradila 42.000 dolara!

mačka, namigivanje
Izvor: Shutterstock

Kućni ljubimci, ali i ostale životinje, uvek skreću pažnju. Neke od njih, međutim, od te pažnje zarađuju MNOGO.

Vlasnici kuca i maca svakodnevno objavljuju na društvenim mrežama fotografije i video snimke o tome šta sve te preslatke životinjice rade. Uglavnom dobijaju mnogo lajkova, a jedna bengalska mačka je dobila toliko lajkova da se obogatila! 

"Cleo The Bengal" je naziv TikTok naloga koji se fokusira na edukaciju gledalaca o ishrani mačaka sirovim namirnicama. Administrator tog naloga je žena koja ne krije da je za godinu dana zaradila čak 41.900 dolara!

Novembar je bio rekordni mesec sa zaradom od 15.500 dolara nakon objave koja je imala skoro pet miliona pregleda. Sponzorisani video snimci, kodovi za popust i specijalne ponude su pomogli da mačak Kleo zaradi veću platu od mnogih sa fakultetskim diplomama i doktoratima.

I to nije usamljen slučaj. PetSmart nalog na TikTok-u, na primer, je putem svojih video snimaka tokom 2022. godine, u kojima je glavna zvezda jedan zlatni retriver, privukao pažnju devet miliona gledalaca i zaradio više od 20.000 dolara za 12 meseci.

U TikTok videu koji je napravila i objavila Gabrijel Džadž, ona objašnjava da je njen pas više vredan od nje i da joj tako plaća kiriju od 2.000 dolara mesečno.

Međutim, nije to sve baš tako jednosavno kao što izgleda. Kao i svaki posao, i influenserski zahteva trud, talenat, pre svega kreativnost i posvećenost.

Početna istraživanja radi pronalaženja jedinstvene niše i kreiranja zanimljivog i dobro uređenog sadržaja, prvi su i najvažniji koraci. Konkurencija je velika, ali nebo je granica, zato ne treba odustajati.

Možda nećete odmah zarađivati kao čuvena mačka Tejlor Svift, ali treba probati.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
thunderstorm
22°C
22.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve