MESSENGER DOBIJA NOVA DIZAJN: Facebook uklanja jednu opciju

MESSENGER DOBIJA NOVA DIZAJN: Facebook uklanja jednu opciju

Shutterstock


Iz Facebook-a je najavljena promena dizajna njihove veoma popularne aplikacije Messenger. Naime, najavljeno je da će opcija Discovery biti uklonjena, i da će sve to početi od sledeće nedelje, piše PC Press.

Tokom prošlih modifikacija ove aplikacije, Facebook je uneo opciju chatbota kroz Discovery tab u aplikaciju Messenger. Međutim, sa ovim se nisu proslavili, pa su sada rešili da prosto uklone ovu opciju. To je jedna od glavnih novina koje će novi Messenger doneti sa sobom. Novi šef proizvoda Stan Chudnovsky rešio je da aplikaciji vrati stari sjaj time što će je ponovo učiniti jednostavnom, brzom, efikasnom, ali i onim što je ona u osnovi bila, a to je servis za razmenu poruka. Takođe, tab Discovery biće obrisan jer nije doneo sa sobom uspeh koji su iz Facebook-a očekivali.

Pročitajte još: Prestanite da pravite ovih 10 grešaka na Whatsapp-u

Iz aplikacije Messenger biće obrisan i tab Instant Games, koji je omogućavao igranje igrica. Ovoj platformi nećete moći da pristupite ni putem glavne Facebook aplikacije. U novom ruhu, aplikacija će promovisati tab People, gde možete videti kvadrate koji će promovisati vaše prijatelje sa nedavno ažuriranim Facebook pričama. Ovo će ubrzavati komunikaciju, pa zato pažljivo gledajte kada će i do vas doći novi update koji će od Messengera ponovo napraviti aplikaciju vrednu pažnje.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar