Biznis
15.11.2019. 14:14
Promo

Sladoled predstavlja mnogo

MNOGO VIŠE OD UŽITKA: Da li ste spremni za sladoledna iznenađenja iz Frikoma ove zime?

plazma-casica-ambijent.tif

Sladoled predstavlja mnogo više od užitka u omiljenim ukusima i njihovim kombinacijama.

Vezujemo ga za posebne prilike, trenutke zadovoljstva sa porodicom

Sladoled predstavlja mnogo više od užitka u omiljenim ukusima i njihovim kombinacijama.

Vezujemo ga za posebne prilike, trenutke zadovoljstva sa porodicom i prijateljima ili opuštanja nakon napornog dana uz omiljenu knjigu ili seriju. Ako ste ikada poželeli da uživate u omiljenom ukusu sladoleda u najrazličitijim prilikama pronašli smo pravu poslasticu za vas.

Iz Frikoma smo navikli na iznenađenja tokom cele godine, a ova kombinacija nikog neće ostaviti ravnodušnim. Frikom i Plazma su se ponovo udružili i nastala je prava eksplozija ukusa - novi Plazma soft ice sladoled u čašici. Kremasti sladoled od biskvita sa sosom od karamele, prekriven je neodoljivim čokoladnim prelivom i hrskavim komadićima Plazme. I ne samo to, ovo je pravi zimski desert u kojem ćete uživati odmah nakon otvaranja zahvaljujući kremastoj soft ice strukturi.

Plazma soft ice u čašici je pravi izbor za sve prilike - za slatku pauzu na poslu, školi ili fakultetu, uživanje uz film i knjigu ili kao slatko posluženje koje će obradovati vaše goste.

Plazma soft ice sladoled pružiće vam brojne prilike za uživanje, jer kada se spoje sladoled i Plazma, rezultat može biti samo jedan - savršenstvo ukusa kome nećete odoleti!

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
12°C
23.04.2021.
Beograd

Najčitanije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve