Biznis
13.08.2020. 15:36
Promo

Nabavkom školskog pribora u Mega Maxi i Tempo hipermarketima kupci učestvuju u humanitarnoj akciji

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Pripreme za školsku godinu uveliko su počele, a izbor rančeva svezaka i kompletnog školskog pribora ove godine upotpunjen je dodatnom opremom neophodnom za obrazovne aktivnosti, kao što su laptopovi, računari, štampači, slušalice, miševi, tastature i magnetne table.

Kupci u Tempo hipermarketima i Mega Maksiju i ove sezone očekuju dodatna sniženja školskog pribora. Prilikom nabavke određenih artikala iz ovog asortimana kupci imaju priliku da pruže doprinos sada već tradicionalnoj humanitarnoj akciji "Dobro delo za SOS Dečije selo" zahvaljujući kojoj će najmlažima u Dečijem selu biti poboljšani uslovi smeštaja u porodičnim kućama i obezbeđeno kvalitetno grejanje.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Kupovinom naznačenih svezaka, flomastera i bojica biće izdvojen dinar, od pernice deset dinara, a od rančeva 50 dinara za decu iz SOS Dečijeg sela.

"Svako dete ima pravo na srećno detinjstvo i školovanje. Septembar, i nova školska godina, je uvek jedan značajan početak, i trebalo bi da bude i radostan događaj za đake i njihove porodice. Zahvaljujući dugogodišnjoj podršci kompanije Delez Srbija, i svima koji učestvuju u akciji "Dobro delo za SOS Dečije selo", i mi smo u mogućnosti da obezbedimo potrebnu podršku mališanima iz SOS Dečijeg sela. Ovim putem se zahvaljujemo svima i pozivamo sve roditelje, bake i deke, da se uključe u akciju kupovine školskog pribora i da na taj način doprinesu da, i za našu decu, taj početak bude što bezbrižniji", rekla je Vesna Marković Jokanović, direktorka SOS Dečijeg sela Srbija.

Građani širom Srbije imaće priliku da do 9. septembra, do kada traje akcija "Dobro delo za SOS Dečije selo", pruže podršku deci kupovinom školskog asortimana i omoguće im da imaju što lepši polazak u školu.

U humanitarnu akciju koju kompanija Delez Srbija realizuje četvrtu godinu zaredom uključili su se dobavljači Statovac, Gataric, Marina company, Extra Tropic Trade, Novo Beogradsko Knjižarsko, MD International, llijanum, Optimum i Eurocom.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
23°C
20.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve