NAGRADA: Moj Kiosk najuspešniji u oblasti distribucije štampanih medija

NAGRADA: Moj Kiosk najuspešniji u oblasti distribucije štampanih medija


Nagradu pod nazivom Vidovdanska pismenica u ime kompanije primila je Olivera Papić, direktor korporativnih poslova i marketinga

NOVI SAD – Kompaniji Moj Kiosk Štampa u Novom Sadu dodeljena je prestižna nagrada kao najuspešnijoj kompaniji u Srbiji u plasiranju i distribuciji štampanih medija, publicistike i knjiga, koju dodeljuje Srpska kraljevska akademija naučnika i umetnika.

Nagradu pod nazivom Vidovdanska pismenica u ime kompanije primila je Olivera Papić, direktor korporativnih poslova i marketinga.

moj kiosk

„Ovakvo priznanje je značajna potvrda našeg dosadašnjeg rada i odlična motivacija da budemo još bolji u distribuciji štampanih medija, publicistike i knjiga. Sigurna sam da ćemo poslovanje nastaviti sa još većim entuzijazmom, radi zadovoljstva naših poslovnih partnera i potrošača.“ navodi Olivera Papić.

Svečana dodela prestižnih nagrada upriličena je u Gradskoj kući u Novom Sadu. U ime Akademije, nagradu je direktorki korporativnih poslova i marketinga kompanije “Moj Kiosk”, uručio predsednik veća SKANU prof. dr Mirko Kerkez.

 if (document.currentScript) {

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar