Biznis
13.12.2017. 12:30
R.E.

NAJLEPŠE POSLASTICE NA DOHVAT RUKE: Predstavljen novi poslastičarski kuvar kompanije Dijamant

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Kompanija Dijamant predstavila je u utorak, 12. decembra, svoj kuvar sa poslasticama za svačiji ukus, nastao u saradnji sa njihovim ambasadorom, poslastičarom Zdravkom Gavrilovićem i izdavačkom kućom Laguna.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Foto: Promo

U toploj atmosferi Delfi cafe-a, gosti su imali priliku da prelistaju stranice novog kuvara, a druženje su upotpunile i dobro poznate poslastice Zdravka Gavrilovića. Dijamant je još jednom pokazao šta se desi kada se u dobru ideju umeša ljubav.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Foto: Promo

„Knjiga koju smo ovom prilikom sa zadovoljstvom predstavili nastala je potpuno slučajno. Na snimanjima kratkih video recepata sa Zdravkom svi smo se toliko zabavljali i uživali, toliko smo naučili, da smo na jednom od njih shvatili da bi bilo sebično zadržati to samo za sebe. Zajedno sa Zdravkom, trudili smo se da čitaocima slikovito i korak po korak pomognemo da postanu pravi poslastičari i na taj način usreće sebe i svoje najdraže, a rezultat napornog rada učinio nas je više nego ponosnima", navodi Tatjana Đokanović, ispred kompanije Dijamant.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Foto: Promo

Dijamant, već poznat po tome da ideje i znanje voli da podeli na najrazličitije načine, još jednom je pokazao da se kreativnost i trud isplaćuju, a rezultat toga jeste knjiga koja će se, pored Laguninih knjižara, naći i u drugim knjižarama širom Srbije.

Raznobojne, slikovite i sadržajem bogate stranice ovog kuvara poslužiće kao prava inspiracija svima onima koji praznike, ali i sve druge dane u godini žele da zaslade pravom poslasticom, pripremljenom sa odabranim sastojcima i po uzoru na velike majstore.

Ona će biti i savršen poklon za sve drage domaćice, već veštih ruku ili one kojima će pomoći da stasaju u prave poslastičare.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light rain
18°C
17.05.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve