Biznis
17.04.2020. 22:51
N. G.

NAUČITE FOTKANJE: Nikon nudi besplatni kurs fotografije u aprilu

shutterstock_756796027.jpg

Svi oni koji su nekada pomislili da žele da nauče više o fotografiji, sad imaju priliku za to - Nikon je otvorio ceo svoj nastavni plan i program online fotografija do kraja aprila.

Do 30. aprila, svih 10 časova dostupnih u Nikon školi mogu se besplatno prenositi. Časovi su obično koštali između 15 i 50 dolara svaki. Svaki čas predaje profesionalni fotograf i pruža detaljne lekcije koje će vam pomoći da bolje fotografišete. Neki kursevi pokrivaju Nikon specifične proizvode, ali mnogi od njih vas podučavaju osnovama fotografije, kao što je kurs koji vas uči kako da fotografišete svoju decu ili kućne ljubimce ili osnovama pravljenja muzičkog videa.

Pročitajte još: Ove kompanije vas mole da ne koristite njihove proizvode

Dakle, čak i ako nemate Nikon fotoaparat, mnoge od ovih klasa možda još uvek vrede pogledati. Ako ste zainteresovani za striming kurseve, to možete učiniti tako što ćete otići na Nikonovu zvaničnu web stranicu. Morate se prijaviti unosom svog imena i adrese e-pošte pre nego što pregledate časove, ali možete se odjaviti od primanja marketinških e-poruka.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
10°C
23.10.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve