NE PROPUSTITE NAGRADNU IGRU KOJA ZAISTA VREDI

NE PROPUSTITE NAGRADNU IGRU KOJA ZAISTA VREDI


Kupovina domaćih proizvoda ovog proleća biće još zanimljivija, zato što od danas, pa sve do 4. maja, samo u IDEA prodavnicama, Roda marketima i Mercator hipermarketima traje VREDNO JE ZAJEDNO – NAGRADNA IGRA KOJA ZAISTA VREDI. Iz nedelje u nedelju učesnici će imati priliku da osvoje 100 šporeta, 100 veš mašina, 100 frižidera, a u poslednjoj nedelji 100 televizora i neverovatni BMW X3!

Da biste učestvovali potrebno je samo da u nekoj od IDEA prodavnica, Roda marketa ili Mercator hipermarketa obavite kupovinu veću od 2.000 dinara i da na računu imate najmanje tri proizvoda sa oznakom VREDNO JE ZAJEDNO. Tada ćete dobiti kupon koji je potrebno da popunite, ubacite u posebno obeleženu kutiju, i – već ste u šansi da osvojite nagradu. Kao dokaz o učestvovanju potrebno je da sačuvate fiskalni račun do kraja nagradne igre.

U subotu 20. aprila najsrećnijim dobitnicima podelićemo 100 šporeta. Sedam dana kasnije nagradićemo 100 dobitnika veš mašinama, a u subotu 4. maja podelićemo i 100 frižidera. U poslednjem nagradnom izvlačenju, u utorak 7. maja, najsrećnije dobitnike nagradićemo sa 100 televizora i automobilom BMW X3.

Što više igrate veće su vam šanse da osvojite glavnu nagradu, jer svi kuponi koji nisu izvučeni u toku jedne nedelje, prenose se u narednu nedelju.
Uživajte u proizvodima sa oznakom VREDNO JE ZAJEDNO i učestvujte u nagradnoj igri koja zaista vredi.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar