NOVA EDICIJA: „Trenutak inspiracije” uz vodu “jana”

NOVA EDICIJA: „Trenutak inspiracije” uz vodu “jana”


Sve što je lepo, svima je nadohvat ruke, najčešće  skriveno upravo u nama samima.

Dok strpljivo koračamo kroz bujicu osećanja, iskustava i doživljaja koje zovemo život, na putu nam se često ispreče događaji koji nas obeshrabre, pokolebaju i ne ostave mnogo mesta za optimizam i lepe misli. Ipak, lepota života krije se upravo u njegovoj nepredvidivosti, jer se trenuci za inspiraciju zaista nalaze svuda oko nas. Dokaz tome je i nova edicija Jane Vode sa porukom, koja inspirativnim porukama prenosi najlepše misli o životu, prijateljstvu, ljubavi, ali i univerzalne misli o snazi ljudskog duha i njegovoj spremnosti na izazove.

Trenuci sreće, tuge, straha i nade u životu su brojni, a mnogi od njih odnose nas tamo gde nikada ne bismo očekivali. Upravo zato novu Janinu ediciju krase nežni cvetovi maslačka, koji osim svoje romantične strane kriju i neka dublja tumačenja. Od davnina poznat kao simbol promene, večnog životnog ciklusa umiranja i ponovnog rađanja, maslačak je najpoznatiji kao simbol želja.

Duvanjem maslačka u svet su poslate brojne dečje želje, ali i želje onih starijih među nama koje nisu napustila dečja mašta i radost. Kao znak inspiracije i volje za učenjem, maslačak su preuzeli brojni univerziteti, a smatraju ga i vesnikom ljubavnih proročanstava, u čijim su laticama mnogi pokušali da otkriju tajne voljene osobe. Zaista, kroz naraštaje ovaj skroman cvet osvojio je srca i maštu mnogih.

Deliće mudrosti, nade i vere u sebe i bolje sutra donosi nam i nova edicija Jane Vode sa porukom, koja pod simboličnim nazivom Trenutak inspiracije poručuje da je sve lepo svima nama nadohvat ruke, a najčešće je skriveno upravo u nama samima. Stoga, pronađite inspiraciju na Janinim bočicama, otkrijte male životne mudrosti i otvorite svoj um i srce.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar