Biznis
25.09.2020. 13:32
Promo

Nova ekspozitura Banke Poštanske štedionice na Zlatiboru

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Danas je počela sa radom ekspozitura Banke Poštanske štedionice na zlatiborskoj promenadi u objektu Odmarališta Dunav osiguranja.

Ekspozitura je otvorena u samom centru Zlatibora u prostoru tradicionalnog poslovnog partnera i prijatelja kompanije Dunav osiguranje, rekla je Ivana Sotirov iz Banke Poštanska štedionica.

Dodala je da je ovo jedan u nizu zajedničkih poslovnih poduhvata dve državne finansijske organizacije.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Ekspozitura na zlatiborskoj promenadi je 187 ekspozitura u mreži Banke Poštanska štedionica.

"Banka poštanska štedionica je najveća domaća banka u 100 procentnom državnom vlasništvu, a sledeće godine proslaviće 100 godina uspešnog rada. Danas smo banka koja je prema veličini poslovne mreže i sa 2.000 zaposlenih u samom vrhu bankarskog sektora Srbije", rekla je ona i dodala da se banka ima i dve mobilne ekpoziture po čemu je jedinstvena u Srbiji.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

"Uvereni smo da će ova novotvorena ekspozitura na Zlatiboru, kao i sama državna banka Poštanska štedionica biti oslonac svim našim vernim ali i novim klijentima u ovom regionu, kao i svim turistima koji će sve više, iz godine u godinu, posećivati ovu planinu", rekla je ona.

Član Izvršnog odbora Dunav osiguranja Miloš Milanović naglasio je da je otvaranje ekpoziture dokaz uspešnosti I raznovrsnosti saradnje sa Bankom Poštanska štedionica koja se već 15 godina širi sve više.

"Naša saradnja je sve čvršća i svakog dana i godine se usavršava, a okrenuta je u posebnom smeru gde je klijent osiguranik, odnosno klijent banke, u glavnom fokusu", rekao je on.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Dodao je da Banka Poštanska štedionica predstavlja najznačajnijeg klijenta Dunav osiguranja u eksternoj prodaji.

On je naglasio da su obe kompanije posvećenje najstarijima, ali i najmlađima i posebno istakao saradnju u oblastima projekta društvene odgovornosti.

"Sa posebnom pažnjom bih istakao Sportske igre mladih koje zajedno podržavamo i u kojima pružamo mogućnost najmlađima da na sportskim terenima uđu u prve životne pobede", rekao je on.

Dodao je da će ekspozitura Banke Poštanske štedionice upotpuniti sadržaje koje pruža Odmaralište Dunav.

Banka Poštanska štedionica danas je u centru Zlatibora, na promenade, imala otvorenu i mobilnu ekspozituru sa bankomatom.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
7°C
02.04.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve