Biznis
14.03.2016. 14:03
ekspres

SVILAJNAC, 14. marta

Nova fabrika u Svilajncu

SVILAJNAC, 14. marta  - Švajcarska kompanija "PM Tećnik" otvara fabriku precizne mehanike u Industrijskoj zoni "Veliko Polje" u Svilajncu, u kojoj

SVILAJNAC, 14. marta  - Švajcarska kompanija "PM Tećnik" otvara fabriku precizne mehanike u Industrijskoj zoni "Veliko Polje" u Svilajncu, u kojoj će raditi 50 radnika, a vrednost investicije je dva miliona evra. Ugovor o otvaranju fabrike sutra će svečano potpisati predstavnik "PM Tećnik" Majk Kugler i direktor Slobodne zone u Svilajncu Tijana Jovanović, saopštila je danas Služba za odnose sa javnošću opštine Svilajnac.
svilajnac
Potpisivanje ugovora zakazano je za 12 sati u Velikoj sali Skupštine opštine Svilajnac. Svečanosti će prisustovati zamenica ambasadora Švajcarske u Srbiji Polin Mentone i ekonomski ataše Dragica Tomčić.
Švajcarska kompanija je zakupila proizvodnu halu u "Velikom polju", koju je opština izgradila i opremila potrebnom infrastrukturom za buduće investitore, i počela pripreme za otpočinjanje proizvodnje, navodi se u saopštenju.
U Industrijskoj zoni "Veliko polje" fabriku ima i Kompanija "Panasonik", koja zapošljava 390 radnika, sa namerom da ove godine proširi proizvodnju i poveća broj zaposlenih.} else {

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
3°C
15.04.2021.
Beograd

Najčitanije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve