Biznis
27.12.2021. 11:09
Promo

Na šta obratiti pažnju

Nova godina u vašem novom domu - kako vam ovo zvuči?

Wellport
Izvor: Promo

Koliko puta ste do sada maštali o tome da Novu godinu dočekate u novom stanu? Taj prelepi enterijer koji ste sami osmislili, miris novih stvari, lampice koje svetlucaju, okićena jelka, dekoracija koja izaziva sreću u vama.

Tačno je da ljudi često donose nove odluke baš kada se dočekuje Nova godina. Nekako, to je taj period godine kada se ispraća stara i sa njom i stare navike, kada je idealno vreme napraviti presek i započeti nešto novo.

Ima li bolje odluke od te da sebi i svojim najmilijima konačno rešite stambeno pitanje? Zato, pored toga što ćete doneti novu odluku, vodite računa da donesete i pametnu, jer kupovina stana se ne dešava svaki dan.

Wellport
Izvor: Promo

Wellport kondominijum - savremeni koncept koji je sinonim za savršenstvo stanovanja

Wellport kondominijum na Novom Beogradu može da bude vaš najbolji izbor - iz više razloga. Pre svega, kondominijum kao savremeni koncept stanovanja ima ogromnu popularnost širom sveta, budući da svojim stanarima pruža vrhunski kvalitet gradnje uz povećanu bezbednost.

Ovde je akcenat na prirodnim materijalima, opremi koja je u skladu sa zahtevima energetske efikasnosti i sistemu bezbednosti kakav nećete naći na drugom mestu.

Ukoliko uzmemo u obzir ove aspekte i vrhunsku lokaciju, kao što je Novi Beograd - centar poslovnih i društvenih dešavanja u našoj prestonici - sigurno se pitate da li postoji još neki dobar razlog da baš Wellport bude vaša novogodišnja odluka?

Svakako da ima još puno razloga, pa evo na šta je potrebno da obratite pažnju.

Sigurnost i renomiranost investitora

Jasno je - stan se ne kupuje svaki dan i ovde treba biti naročito oprezan i voditi računa o tome koji investitor stoji iza projekta.

Wellport, kao prvi i jedini kondominijum na Novom Beogradu, jeste projekat renomiranog investitora – Shikun & Binui Europe. Jedan od vodećih izraelskih investitora, sa projektima u više od 20 zemalja širom sveta, kod nas je poznat po izgradnji kondominijuma Central Garden u starom jezgru Beograda, i Voždove kapije na Voždovcu.

Bezbednost stanovanja koja nema cenu

Wellport kompleks je osmišljen tako da svim svojim stanarima obezbedi mir i sigurnost - uz sistem povećane bezbednosti kakav se ne može pronaći u drugim konceptima stanovanja. Pre svega, tu su recepcija koja radi 24/7 i profesionalno obezbeđenje, podzemna parking-mesta sa video nadzorom i daljinskim očitavanjem, kartični pristup kompleksu, kao i privatni park zatvorenog tipa.

Da li ima potrebe da navodimo još razloga zašto je baš Wellport vaša nova i pametna odluka za Novu godinu?

Wellport
Izvor: Promo

Za sve dodatne informacije, na raspolaganju vam stoji ekskluzivni zastupnik za prodaju, vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji CBS International, deo Cushman & Wakefield grupe.

Sada je pravi period godine da ostvarite svoje snove. Da svojoj porodici pružite najbolji poklon za Novu godinu. Da budete odlučni i pametni. Da konačno uživate u onoj slici iz svoje mašte.

Uplovite u novu luku mirnog i harmoničnog života - Wellport kondominjum je vaša najbolja novogodišnja odluka.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Kondominijum - novi koncept stanovanja
Kondominujum

Sigurna luka

22.11.2021. 19:01

Kondominijum - novi koncept stanovanja

U poslednjih nekoliko godina, višespratnice su prilično brzo počele da popunjavaju vazdušni prostor Beograda. I to se dešava sa razlogom - potreba za stanovima iz dana u dan sve više raste, a koncept kondominijuma je rešenje urbanih stanovnika, da steknu to idealno mesto koje mogu nazvati svojim domom.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
28°C
14.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve