Biznis
14.02.2017. 09:43
ekspres

NOVA IZRAELSKA INVESTICIJA U SRBIJI: Voždove kapije, prvi kondominijum na Voždovcu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Svečana ceremonija u čast obeležavanja početka izgradnje prvog kondominijuma na Voždovcu, pod nazivom Voždove kapije održana je sinoć u svečanoj sali Skupštine grada Beograda. Nova izraelska investicija u stambeno-poslovni kompleks na opštini Voždovac ukupnog investicionog obima od 170 miliona evra promoviše savremen i jedinstvenan koncept života u gradu.

Iza ovog projekta, koji predstavlja arhitektonsko osveženje za jednu od najvećih opština u Beogradu, ponosno stoji renomirani izraelski investitor Shikun & Binui Group, vodeća kompanija u izgradnji najsavremenijih stambenih i poslovnih kompleksa širom sveta.

Kompleks se prostire na više od 70.000 kvadratnih metara i obuhvata više od 700 stambenih jedinica sa podzemnim parking prostorom, maloprodajnim prostorom u prizemlju namenjenim brojnim uslužnim delatnostima, zatvoren privatni park koji se prostire na 7.000 kvadrata sa prilagođenim sadržajima za sve starosne grupe - sigurno igralište za najmlađe, teretana na otvorenom, prostor za kućne ljubimce i jedinstveni i prvi teren u Beogradu za padel tenis.

Priliku da se upoznaju sa novim projektom kompanije Shikun & Binui Group, koji promoviše moderan koncept života, imalo je više od 500 uglednih gostiju - predstavnika Vlade republike Srbije i grada Beograda, istaknutih domaćih i inostranih privrednika, uglednih zvanica iz poslovnog sveta kao i sveta kulture i javnog života.

Prisutnima su se obratili gospodin Gili Dekel, Partner menadžer projekta, Moshe Lahmani, predsednik UO kompanije Shikun & Binui Group, ambasadorka Izraela Nj. E. Alona Fišer i gradski menadžer Goran Vesić.

Ekskluzivna prodaja stanova poverena je kompaniji CBRE Srbija, vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji.

Partner menadžer projekta Voždove kapije, Gili Dekel je izjavio: „Srećan sam što imam priliku da predstavim stambeno poslovni kompleks Voždove kapije, još jedan uspešan projekat izraelske kompanije Shikun & Binui Group, čiju izgradnju započinjemo krajem ovog meseca. Na preko 70.000 kvadratnih metara izgradićemo domove za više od 700 porodica postavljajući standard komfornog života u gradu. Zahvaljujući dobroj saradnji sa predstavnicima Grada Beograda i Vladom republike Srbije uspeli smo da postanemo lideri na tržištu nekretnina zbog čega sam posebno ponosan.“

Predsednik UO kompanije Shikun & Binui Group, Moshe Lahmani je izjavio: „Ponosni smo na projekat Voždove kapije za koji verujemo da će u budućnosti ulepšati izgled prestonice Srbije i omogućiti Beograđanima da uživaju u komforu i bezbednosti. Postavljamo nove standarde života u gradu i poklanjamo Beograđanima pristupačan luksuz, sigurnost i besprekornu udobnost. Mi čvrsto verujemo u vaše tržište, zbog čega smo odlučili da nastavimo sa ulaganjem i realizacijom velikih projekata poput Voždovih kapija. Ispred kompanije Shikun & Binui Group mogu da iskažem veliku zahvalnost predstavnicima Vlade republike Srbije na dobrim odnosima i poverenju koje ste nam ukazali“.

Ambasadorka Izraela Nj. E. Alona Fišer je izjavila: „Ulaganje izraleskih kompanija u tržište nekretenina u Srbiji, u proteklih 17 godina, iznosi više od 1 milijarde evra. Shikun & Binui Group je vodeća izraelska kompanija u polju infrastrukture i nekretnina, a u Beogradu se predstavila izgradnjom prvog kondominijuma Central Garden. Verujem da će i projekat Voždove kapije pratiti uspeh prethodnog projekta nudeći stanarima komfor i sigurnost.“

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Gradski menadžer Goran Vesić je izjavio: „Ova investicija je dokaz da smo na pravom putu i danas imamo veliku čast da najavimo novu investiciju u Beogradu, stabeni kompleks Voždove kapije koji svojim konceptom kondominijuma poboljšava način života u našem gradu. Izraelski investitori su prisutni u Beogradu, posebno kada su u pitanju nekeretnine, nadam se da će se taj trend nastaviti s obzirom na prijateljstvo naše dve zemlje. Naša politika je da su svi investitori dobrodošli u ovaj grad, rešavamo sve probleme koji se eventulano pojavljuju prilikom realizacije investicija, jer ovaj grad može da živi i da se menja samo ako je privlačan investitorima. Mi želimo da Beograd napreduje i da se gradi.“

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
6°C
09.12.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve