NOVI BEOGRADSKI HOTEL: Luksuzni butik hotel “Saint ten” u srcu prestonice

NOVI BEOGRADSKI HOTEL: Luksuzni butik hotel “Saint ten” u srcu prestonice


U centru Beograda, u samom srcu Vračara, u Ulici Svetog Save 10, nadomak Slavije i Hrama otvoren je nov hotel SAINT TEN, koji će imati pet zvezdica. Luksuz, elegancija, moderan dizajn, pažljivo birani materijali, zajedno sa vrhunskom uslugom, fine dininig kuhinjom i personalizovanim pristupom odgovoriće na potrebe i očekivanja najizbirljivijih gostiju, a Beograd će upisati u red evropskih metropola.

Miroslav Micić, Miodrag Kostić“Beograd je dobio pravog vračarskog dasu, a to je ono što smo i želeli”, rekao je Miroslav Micić, investitor hotela SAINT TEN i poznati privrednik i dodao: “SAINT TEN je izgrađen po ugledu na svetske butik hotele sa pet zvezdica, ali smo se trudili da sačuvamo duh naše prestonice i da ga utkamo u svaki njegov detalj. Lokacija koju smo izabrali ima posebno značenje za istoriju Beograda i sa razlogom smo je odabrali kada smo se odlučili za ovaj projekat”.

Saint ten hotel“Spoj elegancije, istorije, tradicije i modernog je ono čime odiše ovo zdanje. Nudimo nezaboravno iskustvo i jedinstven doživljaj, uz vrhunsku uslugu i brigu o svakom pojedinačnom gostu”, izjavila je Milica Marković, direktorka hotela SAINT TEN i dodala: “intiman i prefinjen ambijent u okviru koga je svaki kutak i detalj pažljivo osmišljen i biran kako bi obezbedio komfor i ugodan boravak našh gostiju je ono po čemu želimo da budemo prepoznati”.

Miroslav Micić, Milan BekoHotel SAINT TEN kroz svojih 56 soba i apartmana priča priču o duhu i šarmu prošlih vremena starog Beograda, ali na potpuno nov način. Prefinjen enterijer, vrhunska opremljenost i usluga upotpunjena atraktivnim restoranom, barom, fitnesom i salom za konferencije predstavlja savršen balans između tradicije i savremenih trendova u oblasti ugostiteljstva. Da Beograd ne samo prati svetske i evropske tendencije, već ih i kreira, potvrđuje novootvoreni butik hotel u našoj prestonici.}

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar