NOVI SLADOLEDI IZ FRIKOMA: Jagodići, Olimpijska baklja, Star wars

NOVI SLADOLEDI IZ FRIKOMA: Jagodići, Olimpijska baklja, Star wars


Nove poslastice sa ukusima jagode, vanile, pomoradndže i maline od sada u svim frižiderima

Za najmlađe na „Dečijem sajmu“ priređena je prava zabava uz nove ukuse Frikom dečijih sladoleda – “Jagodiće”, “Olimpijsku baklju” i “Star wars”. Pored druženja sa maskotama “Jagodića”, mališani su uživali u novim sladoledima, a posebno iznenađenje bila je predstava za decu koju je ova kompanija pripremila.

deciji sajam frikom-0220

“Jagodići” su sladoled jagode i vanile u tri različita oblika mama, tata i dete “Jagodića”, a ako želite da se bolje upoznate sa porodicom Jagodić, tu je i crtani film postavljen na yotube kanal. Za sve one koji vole sport i navijanje tu je novi sladoled ukusa pomorandže u jedinstvenoj ambalaži “Olimpijske Baklje”. Mališani će moći i da pošalju poruku podrške svom omiljenom sportisti koristeći kod iz sladoleda, a za najkreativnije autore Frikom je priredio lepo iznenađenje.

Za sve male i velike fanove „Ratova zvezda“ tu je još jedno iznenađenje, novi Frikom sladoled “Star wars”. Ovaj smrznuti dezert maline oduševiće sve ljubitelje ove naučnofantastične sage. Prepustite se uživanju, neka zabava počne uz nove Frikom dečije sladolede!

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar