NOVO: “Jana vitamin” za dobar imunitet i kvelitetnu energiju!

NOVO: “Jana vitamin” za dobar imunitet i kvelitetnu energiju!


U zimskom periodu, zbog niskih temperatura, većinu dana provodimo u zatvorenom prostoru. Ovo je vreme kada posebno treba da pazimo na imunitet i obezbedimo telu dovoljan unos vitamina. U svakodnevnoj želji da budemo brži i produktivniji, multitasking je postao način života. Srećom, i zimi kada nam imunitet najčešće slabi, imamo svoje saveznike – proizvode Jana vitamin koji prate naš ritam i poput nas rešavaju nekoliko stvari u isto vreme. Bogatstvom vitamina i minerala, Jana vitamin daje dovoljno energije da lakše prebrodimo stresni period, ali i podstrek da sve životne obveze obavljamo s mnogo više optimizma.

Jana vitamin proizvodi sa svojim benefitima daju energiju organizmu i čuvaju nam imuno sistem. Ako želimo da budemo aktivniji i poletniji, najbolji izbor je Jana vitamin activity sa ukusom jabuke i maline, koja sadrži vitamine B3, B5 i B6 i magnezijum. Ovaj sastav utiče na funkciju mišića, nervnog sistema, proizvodnju energije i smanjuje osećaj umora i iscrpljenosti.

Ako s druge strane želimo da ojačamo svoj imuno sistem, tu je Jana vitamin immuno koja sadrži vitamin C, B6 i B12 i cink. Vitamin C pospešuje i apsorpciju gvožđa, a cink održava našu kožu lepom.

Svojom prirodnom voćnom aromom, Jana vitamin razbudiće i naša čula. Osmišljena je da nas podigne i oraspoloži na prirodan način, baš poput okrepljujuće šetnje u prirodi. Dubinska hidratacija uz vitamine i minerale čini da se osećamo spremnima za sve dnevne izazove. Za stvarni život trebaju nam stvarne prednosti koje nam Jana vitamin daje.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar