OD KREATORA POKEMON GO: Nova igrica “Harry Potter – wizards unite”

OD KREATORA POKEMON GO: Nova igrica “Harry Potter – wizards unite”


Kreatori megapopularne igrice “Pokemon GO”, kompanija Niantico, napravili su novi hit “Harry Potter: Wizards unite” koja je već dostupna za Android i iOS uređaje. Prema prvim reakcijama korisnika, sve su prilike da će i ova igrica osvojiti svet…

Igrica je inspirisana svetom čarobnjaštva, a baš kao i “Pokemon GO” i “Ingress”, i “Wizards Unite” će koristiti geolokacijske podatke.

Kako piše Index.hr, već u prvih dvadesetak minuta vidi se kako “Wizards Unite” nudi puno više od “Pokemon GO-a” i to sa dosta RPG elemenata. Kao i u “Pokemon GO-u”, u igrici će se loviti predmeti, artefakti, stvorenja, pa čak i ljudi koje je po svetu razbacala magija The Calamity. Na igračima je da sve te predmete i stvorenja prikupe i vrate na mesto.

igrica 3

Sve to biće omogućeno uz “bacanje” čarolija, što igricu čini puno zanimljivijom i dinamičnijom od “Pokemon GO-a”. Omogućen je i mode s više igrača, pa će tako u timu od najviše pet igrača biti moguće napadati tvrđave, a svaki će igrač može da bira jednu od tri profesije – auror, profesor, magizoolog.

Za sada jedina negativna strana igrice je, kako piše Forbes, primetno trošenje energije u igrici, zbog koje će dodatna energija ipak morati da se plaća. Ipak se radi o besplatnoj igri koja prihode ostvaruje uglavnom preko mikrotransakcija.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar