Odeon World Travel vas poziva na Sajam turizma

 Odeon World Travel vas poziva na Sajam turizma


 Turistička agencija Odeon World Travel učestvovaće na predstojećem 39. Sajmu turizma, koji će se održati od 23. do 26. februara, na kojem će u Hali 1 predstaviti svoju jedinstvenu ponudu atraktivnih destinacija.

U susret letu, turistička agencija Odeon World Travel predstaviće na predstojećem Sajmu turzima atraktivne ponude letovanja na najpoželjnijim destinacijama širom Evrope i sveta. Bilo da od letovanja očekujete aktivan odmor i nezaboravnu avanturu ili oazu mira i relaksaciju, Odeon će vas odvesti na pravo mesto. Pored standardne ponude letovališta i dalekih destinacija, u ponudi će se naći i wellness & spa i city break aranžmani, kao i krstarenja.

Pored standardne sajamske ponude, Odeon World Travel je pripremio i interesantnu posebno osmišljenu tribinu na temu „Putovanje kao inspiracija“, koja će se održati 25. februara u 11.30 časova u Hali 4 Beogradskog sajma. Posetioci tribine imaće priliku da od poznatih blogera čuju interesantne i neobične avanture kroz koje su prošli na najrazličitijim svetskim destinacijama. Upoznajte se sa različitim kulturama, običajima i lepotama prirode i arhitekture kroz njihove uzbudljive priče i fotografije.

Odeon World Travel je u saradnji sa Termama Laško pripremio i nagradnu igru  „Destination-Vacation“, uz koju ćete imati priliku da provedete nezaboravan odmor u pravom raju za regeneraciju tela i duše. Sa specijalnom termalnom vodom koja izvire sa temperaturom 32°C -35°C, Terme Laško predstavljaju idealno mesto za beg od stresa i svakodnevnog tempa urbanog gradskog života. Sve što treba da uradite jeste da pronađete veliki brendirani Odeon balon, slikate sa sa njim i dostavite fotografiju na e-mail adresu [email protected], sa kratim odgovorom na pitanje „Kako da se sa putovanja vratite sa koferom punih lepih uspomena?“ koja će biti objavljena na zvaničnoj facebook stranici agencije. Angažujte kolege, prijatelje, rodbinu i lajkujte, jer fotografija koja bude imala najviše lajkova i šerova 28. februara 2017. godine u 12:01 dobiće putovanje za dve osobe u Terme Laško, jednu od najlepših i najluksuznijih termi Slovenije.

Odeon World Travel ne prestaje sa iznenađenjima tokom trajanja Sajma, te je i za sve posetioce štanda pripremljena nagradna igra u kojoj je potrebno popuniti nagradni kupon. Najsrećnijeg posetioca očekuje nagradno putovanja u Grčku za dve osobe. Trajanje nagradne igre je u periodu od 23. do 26. februara, a izvlačenja dobitnika je u nedelju 26. 02. u 14h.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar