Biznis
29.05.2019. 17:03
Promo

Osiguranje penzionera – zaštita i za osiguranika i za porodicu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Kompanija “Dunav osiguranje” i Banka Poštanska štedionica danas su na Sajmu penzionera u Beogradu predstavile zajedničku ponudu za seniore. O saradnji dveju nacionalnih kuća ‒ Kompanije „Dunav osiguranje“ i Banke Poštanska štedionica, govorili su Ivana Soković, član Izvršnog odbora Kompanije “Dunav osiguranje” i  Zoran Popović, član Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica.

Briga o penzionerima i starijim osobama, koji su važan deo našeg društva, ujedno i osetlјiv deo populacije sa specifičnim zahtevima, nametnula je potrebu da Kompanija  „Dunav“ kreira proizvode namenjene upravo ovom delu stanovništva.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Goran Vesić posetio štand Dunav osiguranja i Banke Poštanska štedioonica

Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda nakon svečanog otvaranja, zajedno sa predsednikom Izvršnog odbora „Dunav osiguranja“ mr Mirkom Petrovićem i predsednikom Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica Bojanom Kekićem  obišao je štand Banke Poštanska štedionca i Kompanije „Dunav osiguranje“.

Kompanija  „Dunav osiguranje” od 2017. godine ostvaruje uspešnu saradnju sa svojim partnerom, Bankom „Poštanska štedionica“, i to u domenu kolektivnog riziko-osiguranja korisnika kredita.

‒ Svi gotovinski i refinansirajući krediti  imaju uključeno osiguranje, koje  klijentima Banke pruža dodatnu sigurnost i osiguravajuće pokriće tokom trajanja ugovora o kreditu, što je od posebnog značaja za penzionere, klijente banke. Saradnja je lane proširena i u segmentu pružanja  osiguravajućeg pokrića za klijente koji se odluče za gotovinske namenske kredite za kupovinu automobila. U protekle tri godine „Dunav osiguranje“ je zaključilo blizu 75.000 polisa sa penzionerima, korisnicima kredita u Banci „Poštanska štedionica“. Verujem da ćemo i dalje zajedno širiti paletu usluga životnih osiguranja namenjenih klijentima Banke „Poštanka štedionica“ – istakla je Ivana Soković, član Izvršnog odbora Kompanije “Dunav osiguranje” u izjavi medijima na Sajmu penzionera u Beogradu.

Osim individualnih osiguranja života za seniore, veoma je značajan deo koji se odnosi na kolektivno osiguranje penzionera.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Ivana Soković, član Izvršnog odbora Kompanije Dunav osiguranje

-Kompanija „Dunav osiguranje“ već tradicionalno ima odličnu saradnju sa udruženjima i savezima penzionera (trenutno sa više od 170) u celoj zemlјi, iz razloga što su ovakvi proizvodi pristupačni, sa niskom premijom, jednostavan je način ugovaranja, kao i plaćanja premije, koje se odvija putem obustave na penziju. Posredstvom udruženja i saveza Kompanija je zaključila oko 170. 000 polisa kolektivnog osiguranja života sa seniorima. Ono što izdvaja ponudu Kompanije „Dunav“ na tržištu svakako je  idividualno mešovito osiguranje života namenjeno starijim licima i pristupna starost, koja je  kod ove vrste osiguranja od 70 do 80  godina života, kaže Ivana Soković, član Izvršnog odbora Kompanije “Dunav osiguranje”.

Soković je rekla da će kompanija “Dunav osiguranje” i Banka Poštanska štedionica ubuduće inovirati svoje proizvode i približiti ih najstarijoj populaciji.

Banka Poštanska štedinica danas na Sajmu penzionera zajedno sa velikim prijateljima iz Kompanije “Dunav osiguranje”, kao i prethodno na sajmovima turizma, automobile i poljoprivrede, predstavlja ponudu za seniore, rekao je Zoran Popović, član Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Predsednici Izvršnih odbora Dunav osiguranja i Banke Poštanska štedionica na svečanom otvaranju

- Banka Poštanaska štedionica jeste banka penzionera i mi sa velikim ponosom ističemo da 600.000 klijenata penzionera koristi dugi niz godina usluge Banke Poštanska štedionica i oni jesu naši najverniji klijenti. Zajedno sa Kompanijom „Dunav osiguranje“ pružamo kredite sa životnim osiguranjem. Taj proizvod je nešto što naši klijenti prepoznaju kao vrlo atraktivan i rado se odlučuju za njega, s obzirom da im pruža sigurnost u toku trajanja kredita”, rekao je  Popović.

O svim vrstama usluga koje pruža najveća osiguravajuća kuća u Srbiji, zainteresovani penzioneri mogu se informisati besplatnim pozivom Kontakt centra Kompanije „Dunav osiguranje“ na broj 0800 386 286, na internet stranici www.dunav.com i posetom nekoj od 600 poslovnica Kompanije širom Srbije.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
7°C
02.04.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve