Biznis
29.08.2019. 17:09
Promo

OTVOREN INTERSPORT U ČAČKU: Podeljeno 100 lopti na poklon

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Osnovnim i srednjim školama u Čačku podeljeno je 100 lopti povodom otvaranja Intersport prodavnice, a a veliki broj ljubitelja sportske opreme ovom prilikom pokazao je izuzetno interesovanje za širok asortiman poznatih brendova.

Svečanom otvaranju je prisustvovao Miroslav Mandić ispred osnovnih škola, Branko Maksimović ispred srednjih škola i Milić Vladan i pomoćnik gradonačelnika za društvene delatnosti, kojima je menadžer maloprodaje Intersport kompanije, Aleksandar Stevanović, uručio donaciju.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Vraćanje sporta u škole je važno pitanje, kojim treba da se bave kako gradovi i Ministarstvo, tako i velike kompanije svojim društveno odgovornim akcijama kojima nastoje da podrže decu da se što više bave sportom.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Veliku akciju donacija lopti Intersport je započeo 2017. godine sa ciljem da motiviše mlade da se bave fizičkom aktivnošću i razviju svoju ljubav prema sportu.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

"Kompanija Intersport poseduje opremu za sve sportove, počev od košarke, fudbala, preko joge pa do sportova na snegu, a posebno volimo da istaknemo činjenicu da nudimo i opremu za najmlađe. Činjenica da se naš lanac objekata širi u Srbiji i da razvijamo ljubav najmlađih prema sportu, čini nas izuzetno ponosnim", istakao je Aleksandar Stevanović, menadžer maloprodaje Intersport.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light snow
0°C
21.01.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve