Biznis
13.07.2020. 14:20
Promo

Ovog leta smo odgovorniji nego ikad! Na put uz osiguranje za Covid 19

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Svi smo zaslužili dugo planirani i priželjkivani odmor, ali vanredna situacija sa epidemijom Covida 19, koja je sada, slobodno možemo reći, postala naša svakodnevnica, poremetila nam je planove. Svima je sada poznato da je Grčka, koja je inače naša omiljena destinacija za letovanje, zbog trenutne situacije do daljeg zatvorila granice za srpske državljane. Neke stvari ipak ne možemo da predupredimo. Znamo da su sada mnogi od vas pomislili da nije pošteno što ne možete da otputujete na svoje željene destinacije, ali leto uvek možete provesti u Srbiji ili možda u Turskoj.

Ukoliko leto planirate u Turskoj ili nekoj drugoj evropskoj destinaciji, po svom izboru, Kompanija „Dunav osiguranje“, kao odgovoran i savestan prijatelj, nudi  vam, uz vaše putno zdravstveno osiguranje, i dodatno osiguranje za Covid 19.

Šta obuhvata dodatno osiguranje za Covid 19?

  • troškove neophodnih medicinskih pregleda ovlašćenog lekara i troškove testiranja u slučaju ispoljavanja simptoma infekcije radi hitne medicinske pomoći i dijagnoze infekcije Covidom 19;
  • troškove nabavke lekova u vanbolničkom lečenju za slučaj potvrđene infekcije;
  • troškove bolničkog lečenja u skladu sa Uslovima;
  • troškove repatrijacije do 5.000 evra u skladu sa Uslovima.

Šta ne obuhvata dodatno osiguranje za Covid 19?

  • preventivno testiranje na Covid 19;
  • troškove boravka u karantinskoj izolaciji.

Ovo pokriće može se ugovoriti uz uslov da se putovanje završava zaključno sa 30. 9. 2020.

Ovog leta, spakujte odgovorno svoj kofer! Ubacite u njega i osiguranje za Covid 19. Želimo vam bezbrižno letovanje i siguran povratak u svoju zemlju.

Planirati znači snevati, razmišljati o lepšoj budućnosti, raditi na sebi. Planirati je uvek dobar iskorak za vašu budućnost. Ali naši putevi ne moraju uvek nužno biti deo našeg plana. Bitno je da su to naši putevi, i da se sa njih vratimo sa novim iskustvima, što lepšim uspomenama, i da se sa puta vratimo živi i zdravi.

Korona nas jeste iznenadila, ali ne i pobedila!

„Dunav osiguranje“ - Prijatelj ostaje prijatelj!

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
-6°C
24.01.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve