Biznis
16.04.2019. 15:30
Netokracija

PAMETNA ZGRADA NORDEUSA: 6.000 m2, restoran, bar i vrtić

nordeus-2.jpg

Jedna od najuspešnijih srpskih gejming i tech kompanija Nordeus otvorila je novi poslovni prostor za svojih 170 zaposlenih koji se nalazi na uglu Bulevara Milutina Milankovića i Bulevara Umetnosti.

Nordeus 2

U novoj zgradi radni dan će započeti stručnjaci iz 22 zemlje, dok sam prostor koristi najsavremenije tehnologije kako bi se korisnicima omogućilo produktivno i prijatno radno iskustvo.

Nordeus 3

Iz Nordeusa ističu da je nova zgrada do sada najveće ulaganje ove kompanije u dobrobit svojih zaposlenih.

Novo izdanje prostire se na 6.000 kvadratnih metara i zauzima sedam spratova i tri podzemna nivoa za parking. Prema planu, zgrada će moći da primi 250 zaposlenih.

Nordeus 5

Savremeni Nordeusov HQ može se pohvaliti sa 52 kancelarije, 18 sala za sastanke i auditorijumom koji može da primi više od 200 ljudi. Novi prostor čine i studio za audio i video produkciju, biblioteka i izolovane radne sobe. Zaposlenima su na raspolaganju i veliki restoran, sportski bar, gejming soba, fitnes prostor s tuševima i mnogi drugi sadržaji koji imaju za cilj da omoguće zdravu ravnotežu između okruženja za rad i prostora za opuštanje.

Processed with VSCO with preset

Workplace Experience Manager Ivana Paunović ističe za portal "Netokracija" da je najbitniji deo strategije "Nordeusa" investiranje u ljude.
"Kreirajući ovaj prostor, stvorili smo inspirativno okruženje koje pruža velike mogućnosti našim zaposlenima da razvijaju svoje veštine, budu uspešni i stvaraju igre koje će biti među najboljim na svetu.", navela je Paunovićeva.

Nordeus 6

Nordues je namenio i poseban prostor deci, kako bi roditelji mogli da ih ugoste kada god požele. Zgrada je u potpunosti pristupačna osobama s invaliditetom, a posebna pažnja posvećena je ekološkom footprint-u tako da je u kompletnoj zgradi implementiran sistem pametne rasvete i klimatizacije pomoću kojeg prostor sam prepoznaje potrebe zaposlenih i prilagođava osvetljenje i temperaturu trenutnim uslovima.

Pročitajte još:

[owl-carousel category="Uncategorized" singleItem="true" autoPlay="true"]

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
15°C
22.10.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve