Biznis
15.05.2019. 19:12
Promo; Foto: Aleksandar Mijatović

Plaketa za „Dunav osiguranje“ na Poljoprivrednom sajmu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković uručio je danas Plaketu za dugogodišnju saradnju s Novosadskim sajmom direktoru Izvršnog odbora „Dunav osiguranja“ Mirku Petroviću.

Direktor Izvršnog odbora „Dunav osiguranja“ Mirko Petrović zahvalio je na priznanju i istakao  da je posredi višegodišnja saradnja s velikim brendom kao što je Novosadski sajam.

„Mi kao lideri na tržištu osiguranja u Srbiji i kao najjača i najveća kompanija želimo da sarađujemo s velikim brendovima, i tako je naša saradnja s Novosadskim sajmom počela pre 20 godina. Tokom tih 20 godina Novosadski sajam nam je pomogao i otvorio vrata da budemo prisutni na sigurno najznačajnijoj sajamskoj  manifestaciji u našoj zemlji, gde se izlaže i iskazuje snaga srpske ekonomije u poljoprivredi, našoj strateškoj delatnosti, a mi smo prateća industrija te delatnosti“, rekao je Petrović.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Uručenje nagrade - Slobodan Cvetković, direktor Novosadskog sajma i Mirko Petrović, predsednik IO Dunav osiguranje, sa saradnicima

On je istakao da je zahvaljujući Novosadskom sajmu, Kompanija „Dunav osiguranje“ učvrstila saradnju s našim klijentima, uspostavila saradnju s novim klijentima i još jednom pokazali paletu proizvoda koju nudi u osiguranju poljoprivrednih proizvoda.

Petrović je rekao da je saradnju s Novosadskim sajmom uvek pratio profesionalan  poslovni odnos i velika podrška i onda kada je „Dunav“ bio generalni sponzor Sajma i kada nije, te izrazio nadu da će tako biti i ubuduće.

Direktor sajma Slobodan Cvetković rekao je da ova izuzetna saradnja između „Dunav osiguranja“ kao najznačajnije i najveće osiguravajuće kuće i Novosadskog sajma traje praktično pune dve decenije.

„U tom dugom periodu imali smo saradnju na takav način da je ‘Dunav osiguranje’ bilo i generalni sponzor Novosadskog sajma, ali bez obzira što uvek nisu imali taj status, uvek su bili verni izlagači i dolazili redovno na naše sajamske manifestacije. Zajednički smo se trudili da svest koja je vezana za osiguranje, pre svega u poljoprivredi, podignemo na viši nivo“, rekao je Cvetković.

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
24°C
16.06.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve