Biznis
23.06.2022. 12:30
Promo

Nove poslovnice

Polise osiguranja možete da zaključite na dva nova mesta u Beogradu

ugovor, posao, dogovor, rukovanje
Izvor: Shutterstock

U želji da svoju ponudu još više približi potrebama građana i učini je komfornijom, Kompanija "Dunav osiguranje“ proširila je mrežu poslovnica u Beogradu sa još dve – na Novom Beogradu i Vidikovcu. Reč je o novim, savremenim prodajnim mestima, na kojima usluge osiguranja mogu da obave i fizička i pravna lica.

Novootvorena poslovnica Kompanije na Novom Beogradu nalazi se na atraktivnoj lokaciji, u Ulici Jurija Gagarina 22 đ, u lokalu 3 u A bloku. Prilaz ovoj poslovnici prilagođen je i licima s posebnim potrebama. Kontakt telefon poslovnice je: 011/6240-224.

1
Izvor: Dunav osiguranje / Zoran Ivanović

Poslovnica u Ulici patrijarha Joanikija 28 na Vidikovcu smeštena je u moderno opremljenom objektu, u neposrednoj blizini MUP-a. To je dodatna prednost za sve vlasnike automobila koji će u ovoj poslovnici osigurati svog četvorotočkaša. Broj telefona za građane koji žele više informacija o uslugama osiguranja koje mogu obaviti na ovom prodajnom mestu "Dunava" je 011 234-6922.

1
Izvor: Arhiva kompanije Dunav osiguranje

Radno vreme ovih poslovnica Kompanije "Dunav" radnim danima je od 7.30 do 19.30 časova, a subotom od 8 .00 do 14.00 časova.

U novim poslovnicama Kompanije građani mogu da zaključe polise za veliki broj neživotnih osiguranja: putničko i dobrovoljno zdravstveno osiguranje, osiguranje od nezgode i osiguranje imovine. Vlasnici automobila mogu da osiguraju svog četvorotočkaša od auto-odgovornosti, da zaključe polisu kasko osiguranja i pomoć na putu, da osiguraju vozača i putnike od nezgode i da obezbede međunarodnu zelenu kartu. Dodatna pogodnost je i odloženo plaćanje troškova registracije automobila na 12 rata posredstvom veb-kredita, platnih kartica ili čekovima građana.

Detaljne informacije o uslugama koje pruža "Dunav osiguranje" i svim pogodnostima zainteresovani građani, pored prodajnih mesta Kompanije, mogu da dobiju i besplatnim pozivanjem Kontakt centra na broj 0800-386-286 ili putem imejla: [email protected].

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Zašto je važno osigurati poljoprivrednu proizvodnju
Čeri paradajz, poljoprivreda, hrana

Investicija u budućnost

19.05.2022. 14:02

Zašto je važno osigurati poljoprivrednu proizvodnju

Poljoprivredu karakterišu visoki rizici u proizvodnji i stoga je ona znatno kompleksnija i zahtevnija od drugih delatnosti. Nažalost, mnoge od tih rizika nije moguće predvideti niti preduprediti.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
28°C
27.06.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve