Biznis
25.06.2021. 11:20
Promo

Ako planirate putovanje

Ponovo do Pule i nazad avionom iz Beograda

Pula, Hrvatska
Izvor: Shutterstock

Er Srbija će od 11. jula ponovo uspostaviti avio-saobraćaj na relaciji između Beograda i Pule, svoje treće destinacije na Jadranskoj obali u Hrvatskoj, pored Dubrovnika i Splita. Planirano je da se letovi ka popularnom letovalištu u Istri obavljaju tokom letnje sezone, do 12. septembra, dva puta nedeljno - četvrtkom i nedeljom. Avio-karte su već u prodaji.

“Raduje nas što smo u prilici da putnicima, pored Dalmacije, ponudimo i direktnu vazdušnu vezu sa Istrom, veoma popularnom destinacijom za godišnji odmor. Naši putnici lako mogu stići iz Pule do obližnjih atraktivnih letovališta, što im dodatno proširuje mogućnosti prilikom planiranja i organizacije odmora”, izjavio je Boško Rupić, viši menadžer prodaje u Er Srbiji.

Red letenja na ovoj ruti kreiran je tako da pruža pogodne konekcije sa brojnim destinacijama iz mreže srpske nacionalne avio-kompanije.

Srpska nacionalna avio-kompanija je od 2008. godine saobraćala do Pule tokom svake letnje sezone, osim 2020. kada letovi nisu realizovani zbog pandemije korona virusa.

Više informacija o aktivnostima srpskog nacionalnog avio-prevoznika možete pronaći na stranici Medija centra Er Srbije.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Više letova do Ljubljane, Pariza i Londona
Avion

Er Srbija

10.06.2021. 11:53

Više letova do Ljubljane, Pariza i Londona

Er Srbija će od 21. juna, uvođenjem jednog dodatnog leta za Ljubljanu ponedeljkom, povećati ukupan broj letova na ovoj ruti sa pet na šest nedeljno.
Close
Vremenska prognoza
mist
12°C
23.10.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve