POTROŠAČI IZABRALI NAJBOLJE: „Dunav osiguranju” nagrada za omiljeni brend u oblasti osiguranja

POTROŠAČI IZABRALI NAJBOLJE: „Dunav osiguranju” nagrada za omiljeni brend u oblasti osiguranja

Foto: Promo


U Svečanoj sali Skupštine grada Beograda, 27. februara, dodeljene su nagrade „Moj izbor” Udruženja „Moja Srbija”, kojom prilikom je jedina domaća i najjača osiguravajuća kuća u zemlji dobila ovo priznanje.

Priznanje „Moj izbor” u ime Kompanije „Dunav osiguranje” primila je Ana Abramović, direktorka Sektora za marketing najveće osiguravajuće kuće u Srbiji. U svom obraćanju Abramović se zahvalila potrošačima na poverenju koje ukazuju „Dunav osiguranju” i istakla da će Kompanija to ceniti i godinama pred nama.

„Moj izbor” organizuje se tradicionalno, sada po osmi put, a ovogodišnja akcija realizovana je uz podršku potpredsednice Vlade Republike Srbije Zorane Mihajlović, Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Grada Beograda.

Osnovni cilj kampanje je podsticanje razvoja domaće proizvodnje, kao i poboljšanje kvaliteta robe i usluga. Priznanje „Moj izbor” jedinstveno je i po tome što se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača. Ove godine akcijom je obuhvaćeno 780 domaćih proizvoda i brendova.

U okviru svečanosti prisutnima su se obratili Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka za građevinarstvo, saobraćaja i infrastrukture, Andreja Mladenović, zamenik gradonačelnika Beograda, kao i Milan Ristić, predsednik udruženja „Moja Srbija”.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar