POVODOM MEĐUNARODNOG SAJMA AUTOMOBILA: “Dunav osiguranje” nudi popuste na osiguranje i poklon kartice za gorivo do 6.000 dinara

POVODOM MEĐUNARODNOG SAJMA AUTOMOBILA: “Dunav osiguranje” nudi popuste na osiguranje i poklon kartice za gorivo do 6.000 dinara

Nemanja Petrović, direktor regiona Beograd "Dunav osiguranja"; Foto: Promo


Povodom Međunarodnog sajma automobila u Beogradu, Kompanija „Dunav osiguranje” omogućava specijalne popuste i pogodnosti, koji se mogu ostvariti na sajamskom štandu, kao i u poslovnicama „Dunava” širom Srbije, rekao je Nemanja Petrović, direktor Glavne filijale Beograd 1 „Dunav osiguranja”.

„Naša Kompanija nudi popust od 15 odsto na zaključenje auto-kasko polise za nova vozila proizvedena 2017. i 2018. godine, koja se prvi put registruju, popust od 10 odsto pri zaključenju auto-kasko polise za ostala putnička vozila, kao i pri zaključenju mini-kasko polise; popust od 50 odsto za obnavljanje ili zaključenje nove polise osiguranja od auto-nezgode, sa osiguranom sumom do 1.000.000 dinara za slučaj invaliditeta i osiguranom sumom od 500.000 dinara za slučaj smrti usled nesrećnog slučaja uz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja auto-odgovornosti, te popust od 20 posto za premiju osiguranja pomoći na putu, uz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja od auto-odgovornosti ili polisu auto-kaska, ili mini-kaska”, rekao je Petrović.

On je istakao da Kompanija „Dunav osiguranje” i ove godine, u saradnji sa Kompanijom „Lukoil Srbija”, poklanja kartice za gorivo.

„Pri zaključenju auto-kasko polise za nova putnička vozila koja se prvi put registruju dobija se poklon kartica za gorivo u iznosu od četiri hiljada dinara, kao i za  polovna putnička vozila. Za zaključenje mini-kasko polise putničkih vozila, osiguranici dobijaju kartica u vrednosti od dve hiljade dinara”, rekao je Petrović i naglasio da za osiguranje od auto-odgovornosti putničkog motornog vozila, uz kupovinu najmanje dve usluge iz polise „auto-bonus plus”, osiguranicima fizičkim licima (i pravnim licima koja zaključuju auto kasko osiguranja za nova putnička vozila) vaučer-kartica ima isti iznos od 2.000 dinara.

On je rekao i da promotivna akcija popusta „Dunav osiguranja” počinje 19. marta i da će trajati do 30. aprila ove godine, a poklon vaučer-kartice mogu se dobiti u periodu od 19. marta do 13. aprila, i to na svim prodajnim mestima Kompanije, u  svim „Dunav centrima”  širom Srbije, preko agenata osiguranja i naravno u Hali 1 Beogradskog sajma – na štandu „Dunav osiguranja”, odmah po otvaranju ovogodišnjeg Međunarodnog sajma automobila.

Poklon kartice važe na svim „Lukoil” pumpama na teritoriji Srbije.

Detaljnije informacije mogu se dobiti na adresi www.dunav.com i besplatnim pozivanjem Kontakt centra Kompanije na broj 0800 386 286.

Žika – Šarenica na štandu „Dunava” obnovio polisu svog automobila

Voditelj emisije „Žikina šarenica” Živorad Nikolić, obnovio je na štandu „Dunav osiguranja” polisu osiguranja svog automobila i tom prilikom rekao da već nekoliko godina sve što ima osigurava u „Dunavu”.
– Zašto sam izabrao baš “Dunav Osiguranje”? – Emisija “Žikina šarenica”  koju uređujem i  vodim  na neki način je nacionalni brend, ovog vikenda na programu su 1302 i 1303 emisija. S druge strane Kompanija “Dunav osiguranje” je naša najveća osiguravajuća kompanija, takođe nacionalni brend, koja pruža širok asortiman kvalitetnih usluga. Ja sam u “Dunav osiguranju” pronašao dosta  usluga za sebe i svoju porodicu: osigurao sam i stan, i automobil… Predusretljivi su, pouzdani  i dobri partneri… Verujem im i to je najvažnije. Da li je potrebno nešto više?

– Prošle godine su mi na parkingu oštetili auto, ali sam imao lepa iskustva i sa nadoknadom štete i sa popravkom automobila. Sve je bilo vrlo jednostavno i lako i zato s razlogom kažu da prijatelj ostaje prijatelj”, rekao je Nikolić.

Nadam se da ove godine neće biti potrebe za aktiviranjem polise za auto-kasko osiguranje, ali nek bude tu za svaki slučaj!

Foto: Promo

Foto: Promo

Sloboda Mićalović: zaključila polisu kasko osiguranja na štandu „Dunava”

Polisu kasko osiguranja na štandu Kompanije „Dunav osiguranje” zaključila je i naša vrsna glumica Sloboda Mićalović.

– Vozač sam već mnogo godina i jako mi je važno da vozilom kojim upravljam bude tehnički ispravno i sigurno, jer brinem ne samo o svojoj, već i o  sigurnosti  članova moje porodice. Danas sam, upravo iz tih razloga, na štandu naše najveće osiguravajuće kuće „Dunav” zaključila polisu kasko osiguranja. „Dunav osiguranje” je domaći brend, kuća kojoj poverenje poklanjam mnogo godina unazad i, pokazalo se,  siguran su partner. Prisutni su u svim gradovima u Srbiji i to je dodatni razlog što im ukazujem poverenje, kaže Sloboda Mićalović.

JEDINSTVENA SAJAMSKA PONUDA BANKE: AUTO-KREDITI

Banka „Poštanska štedionica” pripremila je za sve zainteresovane građane koji planiraju kupovinu polovnih ili novih automobila posebnu sajamsku ponudu kredita u dinarima sa osiguranjem života i bez njega, kao i kredite s valutnom klauzulom i rokom otplate do sedam godina.

Sajamska ponuda važi do 31. maja 2018. godine.

Banka će kredite odobravati kako postojećim tako i budućim klijentima, uz posebnu pogodnost  – bez obaveze prenosa redovnih primanja.
Maksimalni iznos kredita u dinarima ide do 3.000.000 RSD, bez učešća, odnosno do 25.000 evra, uz minimalno učešće od 30 %.

U saradnji s Kompanijom „Dunav osiguranje” „Poštanska štedionica” nudi posebnu vrstu kredita u dinarima, sa osiguranjem života do 1.500.000 RSD,  bez učešća i samo uz sopstvenu menicu, po najnižoj kamatnoj stopi koja je fiksna do kraja otplatnog perioda. Reč je o ponudi sa najširim i najatraktivnijim spektrom pogodnosti na tržištu.

To je samo jedan u nizu zajedničkih projekata dve domaće državne kuće koje iza sebe imaju dugi niz decenija uspešne saradnje, koja će se i ubuduće razvijati, istakao je u izjavi medijima Aleksandar Čortan, član Izvršnog odbora banke „Poštanska štedionica”.

Banka je već na svojoj internet stranici (www.posted.co.rs) objavila uslugu sa svim pojedinostima. Pored ovoga, klijenti i zainteresovani građani mogu dobiti informacije i pozivanjem Kontakt centra Banke na broj 011-20-20-292, kao i na šalterima 160 ekspozitura „Poštanske štedionice”.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar