Biznis
29.12.2021. 23:05
Promo

Zimska bajka

Praznici na Kopaoniku: Iskusite avanture na srebrnoj planini

Mountain Kitchen
Izvor: Viceroy Kopaonik Srbija / Promo

Zamislite veče provedeno sa najmilijima, u prijatnoj zimskoj atmosferi, upotpunjeno vrhunskim izborom aperitiva, autentičnim lokalnim ukusima i planinskim predelima koji oduzimaju dah – zvuči kao idealni scenario dočeka Nove godine. Baš to pruža Viceroy Kopaonik Srbija, kao i mogućnost da postanete deo akcije za očuvanje prirode naše najpoznatije ski destinacije.

Zahvaljujući akciji "Za ljubav prema šumama” svi posetioci mogu da daju doprinos u pošumljavanja najlepših planinskih vrhova i zahvale se našim šumama, a to je samo deo zimske bajke koja počinje u luksuznom ambijentu prvog hotela sa pet zvezdica na Kopaoniku.

Za svaku rezervaciju od minimum tri noći putem zvaničnog sajta hotela, biće posađeno po jedno drvo na prostoru Nacionalnog parka. Prema planu održivosti Nacionalnog parka Kopaonik, do kraja 2022. godine treba da se posadi ukupno 20.000 novih stabala. Na ovaj način možete direktno podržati zaštitu šuma i eko-raznolikosti.

Kako bi svaki poseban trenutak bio još dragoceniji, ponuda „Za ljubav prema šumama” obuhvata i 100 evra poklon kredita koji se mogu iskoristiti za sve The Spa by Viceroy usluge, besplatan doručak i druga specijalna iznenađenja.

Svi roditelji koji dolaze sa svojim mališanima mogu da dočekaju Deda Mraza, iskoriste priliku da naprave porodični portret, a svoje male kreativce obraduju zabavnim i edukativnim radionicama ukrašavanja kolačića u dečijoj igraonici Generation V.

Vodeći se principima srpske gastronomije i ponude domaćih specijaliteta, kulinarski eksperti hotela pripremili su jedinstven meni koji obiluje ukusima kopaoničkog kraja. Bogata gurmanska ponuda, inspirisana lokalnom kulinarskom scenom i kreirana od strane svetski priznatog šefa kuhinje Endrua Džounsa (Andrew Jones), probudiće sva vaša čula. 

Pique ski bar table set up
Izvor: Viceroy Kopaonik Srbija / Promo

Dočekajte Novu godinu uz živu muziku, zimske dry aged koktele ili odaberite svoje favorite među više od 120 vrsta ekskluzivnih vina iz celog sveta.

Pique ski bar table set up
Izvor: Viceroy Kopaonik Srbija / Promo

 

Posetite viceroyhotelsandresorts.com i saznajte šta sve pruža jedini hotel sa pet zvezdica na Kopaoniku. 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Zima 2021/2022 - dugoročna prognoza
sneg, zima

Vreme

23.10.2021. 07:05

Zima 2021/2022 - dugoročna prognoza

Meteorolozi "Akjuvedera“ objavili su prognozu za zimu 2021. godine. Kako najavljuju, zima će na Balkanu biti relativno blaga.
Nadolazeća zima u južnom delu Evrope umnogome će podsećati na prošlogodišnju zimu, navode meteorolozi.
Close
Vremenska prognoza
fog
16°C
26.09.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

SP u košarci

Vidi sve