PRAZNIČNE POKLON KARTE ER SRBIJE

PRAZNIČNE POKLON KARTE ER SRBIJE


U susret prazničnoj sezoni, Er Srbija pokreće promotivnu akciju u okviru koje će putnicima deliti besplatne povratne avio-karte.

Svaki stoti putnik koji u periodu od 1. do 27. decembra kupi avio-kartu putem svog registrovanog profila na sajtu www.airserbia.com dobija dodatnu besplatnu povratnu avio-kartu do željene destinacije i to nakon što tačno odgovori na pitanje koje mu stigne na i-mejl. Dobitnici će poklon karte moći da iskoriste u periodu od 5. januara do 15. juna 2019. godine. 

mob01

Er Srbija nedavno je u potpunosti obnovila svoju zvaničnu veb stranicu koja posetiocima pruža još bolje personalizovano digitalno iskustvo i lakšu navigaciju. Novi veb sajt pruža efikasnu korisničku podršku i čini još jednostavnijim proces onlajn rezervisanja karata. Već na naslovnoj strani sajta posetioci se mogu upoznati sa specijalnim ponudama, tarifama i paketima, kao i dodatnim uslugama nacionalnog avio-prevoznika.

Praznična promotivna akcija samo je jedna u nizu iznenađenja koja Er Srbija sprema za registrovane posetioce svog sajta. i u narednom periodu srpska nacionalna avio-kompanija nastaviće da pažljivo osluškuje potrebe i sugestije svojih putnika i u skladu sa njima poboljšava kvalitet usluge, kao i da nagrađuje one koji joj ukazuju svoje poverenje.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar