Biznis
16.11.2018. 15:00
R.E./Foto Promo

PRAZNIČNE POKLON KARTE ER SRBIJE

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

U susret prazničnoj sezoni, Er Srbija pokreće promotivnu akciju u okviru koje će putnicima deliti besplatne povratne avio-karte.

Svaki stoti putnik koji u periodu od 1. do 27. decembra kupi avio-kartu putem svog registrovanog profila na sajtu www.airserbia.com dobija dodatnu besplatnu povratnu avio-kartu do željene destinacije i to nakon što tačno odgovori na pitanje koje mu stigne na i-mejl. Dobitnici će poklon karte moći da iskoriste u periodu od 5. januara do 15. juna 2019. godine. 

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Er Srbija nedavno je u potpunosti obnovila svoju zvaničnu veb stranicu koja posetiocima pruža još bolje personalizovano digitalno iskustvo i lakšu navigaciju. Novi veb sajt pruža efikasnu korisničku podršku i čini još jednostavnijim proces onlajn rezervisanja karata. Već na naslovnoj strani sajta posetioci se mogu upoznati sa specijalnim ponudama, tarifama i paketima, kao i dodatnim uslugama nacionalnog avio-prevoznika.

Praznična promotivna akcija samo je jedna u nizu iznenađenja koja Er Srbija sprema za registrovane posetioce svog sajta. i u narednom periodu srpska nacionalna avio-kompanija nastaviće da pažljivo osluškuje potrebe i sugestije svojih putnika i u skladu sa njima poboljšava kvalitet usluge, kao i da nagrađuje one koji joj ukazuju svoje poverenje.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
22°C
15.06.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve