Biznis
24.10.2016. 09:33
ekspres

PRE ROKOVA: Novi stanari kondominijuma Central Garden useljeni u svoje domove

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

BEOGRAD - Završena je izgradnja i druge faze stambeno-poslovnog kompleksa Central Garden pre predviđenog roka. Kondominijum je sada bogatiji za još dve zgrade sa 89 stambenih jedinica, a ceo kompleks biće izgrađen do jeseni 2018. godine. Useljenje novih stanara proslavljeno je u klubu Fabrika.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Gili Dekel sa dobitnicom nagrade

Nakon završene prve, a sada i druge faze projekta Central Garden pre predviđenih rokova, investitori „AFI Europe“ i „Shikun & Binui Group“ još jednom su dokazali da su sinonim za sigurnost. Partner investitor projekta Gili Dekel zahvalio se svima koji doprinose da Central Garden postane jedan od simbola prestonice.

„Postigli smo još jedan veliki uspeh. Central Garden ulazi u svoje završne faze i postaje velelepni kondominijum u srcu grada. Ponosni smo što je ideja kondominijuma zaživela u Beogradu i što stanari prepoznaju koliko se ulaže u kvalitet takvog stambeno-poslovnog kompleksa i u kvalitet života u njemu. Od početka gradnje, Central Garden veliku pažnju posvećuje i svojim komšijama, trudeći se da oplemeni i urbanizuje ceo kvart kroz niz društveno-odgovornih aktivnosti, manifestacija, donacija i druženja na opštini Palilula”, istakao je Dekel.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Aleksandar Jovičić, predsednik opštine Palilula

Kondominijum Central Garden, pored svoje atraktivne adrese u strogom centru grada, nudi visok nivo kvaliteta stanovanja koji podrazumeva mir, privatnost i sigurnost. Ovaj unikatni stambeno-poslovni kompleks, koji pre rokova ulazi u svoje završne faze, prostiraće se na 100.000 kvadrata, sa 500 stambenih jedinica, poslovnom kulom od 16.000 kvadrata, maloprodajnim prostorom sa brojnim uslužnim sadržajima i najvećim privatnim parkom u Beogradu na čak 2.600 kvadrata, kao i 24- očasovnim obezbeđenjem i centralnom recepcijom.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Dragan Bjelogrlić sa prijateljicama i saradnicama

Ekskluzivni zastupnik prodaje stanova Central Gardena je vodeća konsultantska kuća za nekretnine CBRE Srbija čiji su ljubazni konsultanti na raspolaganju svakog radnog dana u prodajnom prostoru na uglu Dalmatinske i Stanoja Glavaša.

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
22°C
03.06.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve