Biznis
26.03.2019. 18:40
R.E./Foto: Promo

Predstavljena saradnja i sajamske ponude Kompanije „Dunav osiguranje“ i Banke Poštanska štedionica

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

„Dunav osiguranje“ i Banka Poštanska štedionica na 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu predstavile su danas na konferenciji za novinare saradnju i specijalnu sajamsku ponudu dveju kuća. Tom prilikom predsednici izvršnih odbora „Dunav osiguranja“ i Banke Poštanska štedionica u fokus su stavili zajednički nastup na sajamskim manifestacijama i paletu usluga usklađenih s potrebama građana, čineći ih time atraktivnijim i dostupnijim za klijente.

Više od trećine automobila u Srbiji osigurano u „Dunavu“

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Mirko Petrović, predsednik IO Kompanije Dunav osiguranje

U 2018. godini „Dunav osiguranje“ povećalo je i broj zaključenih polisa i visinu premije za osiguranje motornih vozila u domenu osiguranja od auto-odgovornosti prema trećim licima (AO), kao i auto-kasko osiguranja (AK). Taj trend beleže i ostale vrste osiguranja: osiguranje lica od nezgode pri obavljanju posebnih delatnosti, osiguranje pomoći na putu i obavezno osiguranje putnika u javnom prevozu od nezgode.

Broj zaključenih polisa od auto-odgovornosti lane je dostigao gotovo 900.000. Taj rezultat obezbeđuje učešće „Dunava“ na srpskom tržištu više od 36 odsto. Broj zaključenih polisa auto-kasko osiguranja dosegao 70.000 i ostvareno je tržišno učešće od 25,30 odsto.

Po polisama za AO u toku 2018. godine „Dunav“ je rešio više od 26.000 odštetnih zahteva, dok je po polisama za AK rešio više od 21.000 odštetna zahteva. Visina isplaćenih sredstava po osnovu šteta iz AO procenjuje se na 4 milijarde dinara, dok je po osnovu šteta iz AK isplaćeno više od 1,3 milijarde dinara, što u ukupnom iznosu predstavlja rast od 11,22% u odnosu na 2017. godinu.

Ažurnost u isplati odšteta je sa 98,01 odsto u 2017. porasla na čak 99,07 procenata u 2018. godini, što osiguranici Kompanije prepoznaju kao glavni argument prilikom zaključivanja polisa.

Navedeni podaci o poslovanju Kompanije u segmentu osiguranja motornih vozila i naknade šteta govore u prilog kapacitetu koji Kompanija ima na srpskom tržištu, o kvalitetu osiguravajućih pokrića, efikasnoj naknadi šteta, ali i o visokom stepenu poverenja osiguranika u Kompaniju. To je podstrek našoj kompaniji kao najvećem i nacionalnom osiguravaču da usluge osiguranja motornih vozila, ali i ostale usluge, stalno modernizuje i čini još atraktivnijim i cenovno prihvatljivijim građanima Srbije.

Međunarodni salon automobila u Beogradu idealna je prilika da se ponuda usluga osiguranja MV učini cenovno prihvatljivijom za osiguranike, da donese dodatne beneficije i da pruži osiguravajuću zaštitu i vlasniku vozila i kreditoru, ukoliko su vozila kupljena iz kredita, istakao je u izjavi medijima mr Mirko Petrović, predsednik Izvršnog odbora Kompanije „Dunav osiguranje“.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Mirko Petrović, predsednik IO Kompanije Dunav osiguranje i Bojan Kekić, predsednik IO Poštanske štedionice

Do 30. aprila Kompanija odobrava  akcijske popuste od 15 odnosno 10 odsto za kasko polise, u zavisnosti od toga jesu li u pitanju nova vozila proizvedena 2018. i 2019. godine ili je reč o polovnim vozilima. Odobrava se i popust od 20 posto za premiju osiguranja pomoći na putu i popust od 50 odsto za obnavljanje ili zaključenje nove polise osiguranja od auto-nezgode, sa osiguranom sumom do 1.000.000 za slučaj invaliditeta, odnosno 500.000 dinara za slučaj smrti usled nesrećnog slučaja uz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja auto-odgovornosti, polisu auto-kaska ili polisu mini-kaska.

„I ove godine našim osiguranicima darujemo poklon kartice. Pri zaključenju auto-kasko polise za nova putnička vozila koja se prvi put registruju dobijaju se poklon kartice za gorivo u iznosu od četiri hiljade dinara, kao i za polovna putnička vozila. Za zaključenje polise mini-kasko za putnička vozila osiguranici dobijaju karticu u vrednosti od dve hiljade dinara“, rekao je Petrović i naglasio da za osiguranje od auto-odgovornosti putničkog motornog vozila, uz kupovinu najmanje dve usluge iz polise „auto-bonus plus“, osiguranici dobijaju vaučer-karticu u istom iznosu od 2.000 dinara. Reč je o poklon vaučerima koje darujemo u saradnji sa „Lukoilom Srbija“.

Promotivna akcija popusta „Dunav osiguranja“ trajaće do 30. aprila ove godine, a poklon vaučer-kartice mogu se dobiti do 12. aprila, i to na svim prodajnim mestima Kompanije, u svim „Dunav centrima“ širom Srbije, preko agenata osiguranja i naravno u Hali 1 Beogradskog sajma – na štandu „Dunav osiguranja“ na Međunarodnom sajmu automobila.

Poklon kartice važe na svim „Lukoilovim“ pumpama na teritoriji Srbije i mogu se iskoristiti najkasnije do 31. avgusta 2019. godine.

Detaljnije informacije mogu se dobiti na adresi www.dunav.com i besplatnim pozivanjem Kontakt centra Kompanije na broj 0800 386 286.

Auto-krediti Banke Poštanska štedionica

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Banka Poštanska štedionica na ovogodišnjem Sajmu automobila predstavlјa ponudu nekoliko vrsta auto- kredita pod veoma povolјnim uslovima i bez obaveze prenosa zarade ili penzije u Banku. Reč je o kreditima u dinarima, sa osiguranjem života i bez njega, kao i kreditima s valutnom klauzulom i rokom otplate do sedam godina.

Maksimalni iznos kredita u dinarima je tri miliona, bez učešća, odnosno 25.000 evra uz minimalno učešće od 30 odsto vrednosti automobila.

U saradnji s Kompanijom „Dunav osiguranje“ Banka Poštanska štedionica nudi posebnu vrstu kredita u dinarima sa osiguranjem života, do dva miliona dinara, bez učešća i uz fiksnu kamatnu stopu do kraja otplatnog perioda.

Mr Bojan Kekić, predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica, istakao je da je reč o jednom u nizu zajedničkih projekata dve domaće državne finansijske institucije koje već decenijama uspešno sarađuju na obostrano zadovolјstvo i koje će takvu saradnju razvijati i ubuduće.

Detalјnije informacije o ponudi auto kredita zainteresovani građani mogu dobiti na internet stranici Banke (www.posted.co.rs), pozivanjem Kontakt centra ‎na broj 011/20-20-292, kao i na šalterima 176 ekspozitura Banke Poštanska štedionica.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
23°C
20.06.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve