Biznis
13.09.2019. 15:20
Promo

Najveća promotivna akcija

PRODUŽENA NAJVEĆA PROMO AKCIJA ER SRBIJE: 250.000 karata po najpovoljnim cenama

produzena-akcija.jpg

Najveća promotivna akcija u istoriji Er Srbije, kojom je ponuđeno 250 hiljada karata po najpovoljnijim uslovima, biće produžena još sedam

Najveća promotivna akcija u istoriji Er Srbije, kojom je ponuđeno 250 hiljada karata po najpovoljnijim uslovima, biće produžena još sedam dana, do subote, 21. septembra. Odluka o produžetku akcije doneta je na osnovu predloga putnika, ali i povratnih informacija dobijenih od agenata koji su obavestili kompaniju da imaju veliko interesovanje i da ne mogu da obrade sve zahteve svojih klijenata. Promotivna ponuda sedišta obuhvata 35 destinacija na koje srpska
nacionalna avio-kompanija leti sa svog matičnog aerodroma u Beogradu.

Nastavak promotivne akcije biće obeležen i posebnom akcijom u TC Delta City u Beogradu gde će mališani, ali i njihovi roditelji, biti u prilici da se takmiče i osvoje vredne avio-karte koje su za tu namenu pripremljene. Svi oni koji se u popodnevnim i večernjim satima, tokom predstojećeg vikenda, zateknu u Delti, videće zbog čega je to "toliko velika ponuda da se vidi i sa Meseca".

Putnici imaju jedinstvenu priliku da po veoma povoljnim cenama od 1. novembra 2019. do 31. marta 2020. godine stignu do većine destinacija do kojih nacionalna avio-kompanija leti iz Beograda. Putovanje mogu krojiti po sopstvenoj meri kupovinom povratne ili karte u jednom pravcu, u Standard i Light tarifama, odnosno sa i bez prtljaga.

"Želeli smo da izađemo u susret svima koji tokom prethodnih sedam dana nisu uspeli da kupe povoljne karte. Veliko interesovanje je potvrda da je akcija realizovana u pravom trenutku i da putnici, ali i kompanija mogu da budu jako zadovoljni. Još jednom se pokazalo sa kolikim nestrpljenjem tržište očekuje akcije tog tipa i raduje nas što smo u prilici da uvek ponudimo više," izjavio je tom prilikom Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Kupovina avio-karata, u okviru specijalne promotivne ponude, moguća je preko internet sajta airserbia.com, pozivanjem besplatnog broja Kontakt centra 0800 111 528 za pozive iz fiksne mreže u Srbiji, odnosno +381 11 311 21 23 za pozive sa mobilnih mreža i iz inostranstva, te putem ovlašćenih turističkih agenata ili u beogradskim poslovnicama Er Srbije koje se nalaze na Aerodromu Nikola Tesla, Bulevaru Kralja Aleksandra 17 i u ulici Jurija Gagarina 12.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
12°C
23.04.2021.
Beograd

Najčitanije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve