PROŠIRUJE ASORTIMAN: Viber podiže lajkovanje na novi nivo

PROŠIRUJE ASORTIMAN: Viber podiže lajkovanje na novi nivo

Shutterstock


Viber je najavio uvođenje funkcije “Reakcija na poruke u zajednicama” kako bi podigao lajkovanje na novi izražajni nivo, saopštila je kompanija Rakuten Viber, vlasnik jedne od vodehih aplikacija za besplatnu i laku komunikaciju.

“Uz globalni porast učestalosti instantnog dopisivanja, Viber proširuje asortiman kreativnih prikaza na svojoj platformi kako bi omogućio svojim korisnicima da se pomoću njih u potpunosti izraze kroz razmenu poruka , navodi se u saopštenju.

Povezane vesti – NOVITET VIBERA – Nestajuće poruke od sada dostupne i u Srbiji

Viber je povodom 17. jula – Svetskog dana emodžija – pitao korisnike koji im je emodži omiljen, a u Srbiji je to, ispostavilo se, “srce”.

Shutterstock

Shutterstock

“Pored njega i LOL, šok, tuga i bes će uskoro biti uvršteni kao vid reakcije na sadržaj u Viber zajednicama”, navodi se u saopštenju.

Iz Vibera poručuju da su posvećeni tome da korisnicima priušte da se na platformi izraze na najjasniji mogući način.

Povezane vesti – TVITER: Hakeri napali 130 naloga, prikupili 100.000 dolara

“Mogućnost prostog lajkovanja poruka ne obuhvata ceo dijapazon emocija koje one pobuđuju kod ljudi i zaključili smo da bi trebalo da im pružimo više opcija u tom smislu, a funkcija reakcija na poruke će im upravo to pružiti”, izjavio je glavni menadžer za operacije Vibera Ofir Ejal.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar