Putničko zdravstveno osiguranje za bezbrižan odmor

Putničko zdravstveno osiguranje za bezbrižan odmor


„Dunav osiguranje“ nudi Vam mogućnost da se pre odlaska na letovanje ili poslovno putovanje osigurate od brojnih zdravstvenih rizika koji mogu da se dogode tokom putovanja i boravka u inostranstvu. Važno je da znate da uz polisu putničkog zdravstvenog osiguranja (PZO) Kompanije „Dunav“ sebi možete da priuštite pokriće troškova za iznenadne zdravstvene probleme za samo 1.113 dinara, koliko košta individualna polisa za odraslu osobu za deset dana boravka u Grčkoj ili nekoj drugoj evropskoj zemlji, a samo 612 dinara za polise za decu.

 Ukoliko na putovanje krećete porodično, pravi i najracionalniji izbor jeste porodična polisa „Dunav osiguranja“, koja pruža osiguranje roditelja i besplatno putničko zdravstveno osiguranje dece uzrasta do 19 godina, za samo 2.560 dinara. Osiguranje se može zaključiti i kao grupno – za 10 i više lica. Premija po osobi, ukoliko ugovorite grupnu polisu PZO, iznosi samo 1.102 dinara za odraslu osobu, a za decu 501 dinar.

Dunav-PZO leto 2019-mapa sa slikama-otv

Osiguranici mogu biti lica do navršenih 85 godina života.

U slučaju iznenadne bolesti ili povrede, polisa PZO pokriće troškove za:

  • ambulantno lečenje
  • nabavku neophodnih lekova i medicinskog materijala
  • prevoz do najbliže zdravstvene ustanove
  • bolničko lečenje
  • prevoz u državu prebivališta
  • stomatološke intervencije
  • druge potrebe u vezi s iznenadnom bolešću ili povredom.

Pored osnovnog pokrića, PZO možete zaključiti i sa širim (VIP) pokrićem koje uključuje i:

  • hitnu dostavu lekova
  • posetu bliske osobe
  • povratak dece koja su ostala bez staranja.

U saradnji s prestižnom međunarodnom asistentskom kućom „Coris“, Kompanija „Dunav“ obezbedila je usluge medicinske asistencije i pokriće neophodnih medicinskih troškova u celom svetu, 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Ukoliko se dogodi slučaj pokriven osiguranjem, sve potrebne informacije dobićete na srpskom jeziku u ma koje doba dana ili noći pozivanjem telefonskog broja +381 11 36 36 999 ili putem maila: [email protected].

Dodatne pogodnosti uz polisu putničkog osiguranja

Osiguranici koji u akcijskom periodu, do 30. septembra, kupe individualnu ili porodičnu polisu PZO, odnosno ugovore paket putnog osiguranja, stiču i dodatne popuste:
– zaključivanje kratkoročne polise kombinovanog osiguranja domaćinstva za period trajanja godišnjeg odmora po specijalnoj ceni putem paketa letnji „čuvar kuće“;

– kupovinu međunarodne karte osiguranja za samo 1.800 dinara;

– 30 odsto popusta na premiju osiguranja pomoći na putu;

Detaljne informacije o svim pogodnostima zainteresovani građani, osim na nekom od 600 prodajnih mesta Kompanije, mogu da dobiju i besplatnim pozivanjem Kontakt centra „Dunav osiguranja“ na broj 0800-386-286 ili na internet adresi www.dunav.com

Iskazana premija je s uračunatim popustom.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar