PUTUJTE U DIZNILEND PARIZ SA BANCA INTESA I MASTERCARDOM: Odvedite svoje najmlađe na proslavu 90. rođendana Miki Mausa

PUTUJTE U DIZNILEND PARIZ SA BANCA INTESA I MASTERCARDOM:  Odvedite svoje najmlađe na proslavu 90. rođendana Miki Mausa


Banca Intesa i Mastercard organizuju svoju sada već tradicionalnu godišnju nagradnu igru u okviru koje korisnici Banca Intesa Mastercard kreditnih kartica mogu da osvoje putovanje u Diznilend u Parizu (Disneyland ® Paris).

Nagradna igra je otvorena za sve korisnike Banca Intesa Mastercard kreditnih kartica koji u periodu od 01.10. do 28.10.2018. godine svojom karticom plate račun na bilo kom prodajnom mestu, obave transakciju putem internet kupovine ili podignu novac na bankomatu u vrednosti od najmanje 2.500 dinara na teritoriji Srbije, odnosno od minimum 20 evra u inostranstvu.

Kako bi se prijavili za učešće u nagradnoj igri, korisnici Banca Intesa Mastercard kreditnih kartica treba da registruju obavljenu transakciju na sajtu www.bancaintesa.rs, a četiri najsrećnija će osvojiti paket aranžman „Mickey’s 90th Birthday-World’s Biggest Mouse Party” koji obuhvata povratne avio karte Beograd- Pariz, dva noćenja u hotelu „Newport Bay Club Hotel“, prisustvo na četiri radionice u hotelu pod nazivom „Mickey’s Birthday Card“, „Mickey’s Mania“, „Minnie’s Cake&Sweet“ i „Mickey’s Dance“, kao i polise putnog zdravstvenog osiguranja tokom perioda trajanja aranžmana.

Pobednici nagradne igre će biti izvučeni 30.10.2018. automatski, nasumičnom kompjuterskom selekcijom, a u mogućnosti su da svoje nagrade iskoriste u periodu od 30.11. do 02.12.2018.

Najsrećnije mesto na svetu – Disneyland ® Paris, je jedna od vodećih turistička atrakcija u Evropi, koju svake godine obiđe oko 15 miliona posetilaca, dece i odraslih.

Prostire se na 2.000 hektara, a sastoji se iz Disneyland ® Park, Walt Disney Studios ® Park i Disney Village u kome se nalaze hoteli, prodavnice i restorani. Ove godine se obeležava veoma poseban jubilej u istoriji Diznilenda jer se proslavlja 90. rođendan Miki Mausa, što će budućim pobednicima nagradne igre učiniti putovanje neprocenljivim.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar