Biznis
30.11.2020. 16:51
Promo

Razmišljate o kreditu? Evo šta treba uzeti u obzir pre konačne odluke

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Kada planirate svoje finansije na duže staze ili razmatrate značajnije investicije, gotovinski kredit može biti od velike pomoći. I ne samo to, uz odgovorno upravljanje finansijama, kredit neće biti opterećenje za vaš budžet, već naprotiv – rasterećenje.

Sigurni smo da ste se konsultovali sa komšijama, rođacima i kolegama koji imaju iskustva u ovoj oblasti, ali ne treba zaboraviti da je svaki kredit priča za sebe, jer svi imamo drugačije potrebe i mogućnosti. Zato je važno da realno procenite sopstvene finansijske mogućnosti, napravite listu prioriteta i sve stavite na papir. Na taj način bićete u prilici da izaberete najbolje rešenje koje odgovara vašim individualnim potrebama i podržava vaš način života.

Namena kredita ne treba da budu prolazne želje i trenutni prohtevi. Uzimanje gotovinskog kredita razumno je i opravdano u slučaju da planirate investiranje u unapređenje kvaliteta života, bez obzira da li se radi o sređivanju ili adaptaciji životnog prostora, ulaganju u dodatno obrazovanje i razvoj karijere, nabavci bele tehnike ili o prazničnoj kupovini.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Izračunajte koliko vam je novca zaista potrebno, kao i koliki mesečni iznos možete da opredelite  za ratu kredita. Imajte u vidu da je u pitanju platna obaveza koja će potrajati izvestan vremenski period pa dobro procenite koliki iznos ćete biti u stanju da odvajate svakog meseca, nakon što se pokriju ostale životne potrebe.

Jednako važna za razmatranje jeste i kamatna stopa. Odlična vest je da do 24. decembra u Direktnoj Banci važe specijalni uslovi za gotovinske kredite sa rokom otplate od 61 do 83 meseca.

Pomenuti krediti se odobravaju bez troška obrade zahteva i sada sa još nižom kamatnom stopom, a namenjeni su klijentima koji primaju zaradu u Banci, kao i svim novim korisnicima koji prenesu zaradu u Direktnu Banku. Uz ispunjenje potrebnih uslova, gotovinski kredit može biti odobren do maksimalnog iznosa od 4 miliona dinara. Iste specijalne povoljnosti Direktna Banka je omogućila i za kredite za refinansiranje obaveza kod drugih banaka, uz mogućnost podizanja dodatnog novca.

Pri razmatranju odluke o kreditu ne treba smetnuti s uma ni dodatne troškove i naknade, zato je dobro da napomenemo da se ovi krediti odobravaju bez troška za obradu zahteva, bez žiranata, kao i bez obaveznog depozita i učešća.  Sama procedura je jednostavna i brza, a odgovor na zahtev stiže u kratkom roku.

Stavljajući pojačan komfor i bezbednost svojih korisnika na prvo mesto, Direktna Banka je omogućila i online prijave za specijalne uslove gotovinskih kredita. Odmah po slanju prijave, možete da očekujete poziv ličnog bankara za dodatne informacije, detalje i najbolje rešenje u skladu sa vašim potrebama.

Reprezentativni primer i više informacija o specijalnim uslovima gotovinskih kredita možete pronaći na internet portalu Direktne Banke: www.direktnabanka.rs, kao i u bilo kojoj od 47 ekspozitura širom Srbije.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Sad kad znate šta sve treba uzeti u obzir, možete da potražite direktnu bankarsku podršku. Sigurni smo da ćete, uz odgovoran pristup, transparentnost u informisanju i jednaku posvećenost svim klijentima koje neguje Direktna Banka, osetiti kako je Vaš dan postao upadljivo rasterećeniji.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
36°C
16.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve