Biznis
10.08.2018. 14:26
R.E./Foto: Promo

RODA OSVOJILA TRI QUDAL MEDALJE ZA NAJVIŠI NIVO KVALITETA

blagajna-bez-prodavaca2.jpg

Rezultati istraživanja kvaliteta QUDAL koje je sprovedeno na internet uzorku od 1.200 ispitanika starijih od 15 godina, pokazuju da Roda, prema mišljenju potrošača, u čak tri segmenta nudi najviši nivo kvaliteta u Srbiji.

Stručni i ljubazni kasiri, savremene Tik-Tak kase na kojima kupci mogu sami da obave plaćanje bez pomoći prodavca, kao i moderne poklon kartice s kojima mogu obradovati sebi drage osobe, opredelilo je potrošače da glasaju za trgovinski lanac Roda, koji je nagrađen za apsolutno najviši nivo kvaliteta u segmentima - usluga na blagajni, blagajna bez prodavca i poklon kartica.

Poklon kartica4

Švajcarska organizacija ICERTIAS (www.icertias.com), koja sprovodi QUDAL - QUality meDAL Serbia, kao i Best Buy Award istraživanje, želi da stvori kulturu u kojoj će pružaoci usluga postizati maksimalan kvalitet i svojim potrošačima ponuditi najbolje. Istraživanje je sprovedeno na internet
populaciji iz Srbije, na uzorku od 1.200 ispitanika starijih od 15 godina, CAWI - DEEPMA metodom (Computer Assisted Web Interviewing - Deep Mind Awareness).

Ove godine Roda je, zajedno sa kompanijom Mercator-S, bila dobitnik i Superbrands priznanja, što predstavlja samo još jednu potvrdu kvaliteta usluge koju nudi svojim kupcima.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
28°C
05.08.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve