Biznis
10.08.2018. 14:26
R.E./Foto: Promo

Rezultati istraživanja kvaliteta

RODA OSVOJILA TRI QUDAL MEDALJE ZA NAJVIŠI NIVO KVALITETA

blagajna-bez-prodavaca2.jpg

Rezultati istraživanja kvaliteta QUDAL koje je sprovedeno na internet uzorku od 1.200 ispitanika starijih od 15 godina, pokazuju da Roda,

Rezultati istraživanja kvaliteta QUDAL koje je sprovedeno na internet uzorku od 1.200 ispitanika starijih od 15 godina, pokazuju da Roda, prema mišljenju potrošača, u čak tri segmenta nudi najviši nivo kvaliteta u Srbiji.

Stručni i ljubazni kasiri, savremene Tik-Tak kase na kojima kupci mogu sami da obave plaćanje bez pomoći prodavca, kao i moderne poklon kartice s kojima mogu obradovati sebi drage osobe, opredelilo je potrošače da glasaju za trgovinski lanac Roda, koji je nagrađen za apsolutno najviši nivo kvaliteta u segmentima - usluga na blagajni, blagajna bez prodavca i poklon kartica.

Poklon kartica4

Švajcarska organizacija ICERTIAS (www.icertias.com), koja sprovodi QUDAL - QUality meDAL Serbia, kao i Best Buy Award istraživanje, želi da stvori kulturu u kojoj će pružaoci usluga postizati maksimalan kvalitet i svojim potrošačima ponuditi najbolje. Istraživanje je sprovedeno na internet
populaciji iz Srbije, na uzorku od 1.200 ispitanika starijih od 15 godina, CAWI - DEEPMA metodom (Computer Assisted Web Interviewing - Deep Mind Awareness).

Ove godine Roda je, zajedno sa kompanijom Mercator-S, bila dobitnik i Superbrands priznanja, što predstavlja samo još jednu potvrdu kvaliteta usluge koju nudi svojim kupcima.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light intensity drizzle
4°C
14.04.2021.
Beograd

Najčitanije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve