„RŽD Internešnl“ izlazi na tržišta južne i jugoistočne Azije

„RŽD Internešnl“ izlazi na tržišta južne i jugoistočne Azije


Kompanija „RŽD Internešnl“ je predstavila svoje mogućnosti u vezi sa izgradnjom i rekonstrukcijom železničke infrastrukture na konferenciji – ASEAN: Železnička infrastruktura i razvoj 2019. koja je održanoj 30. i 31. maja u Hanoju, Vijetnam.

Na konferenciji su učestvovali predstavnici železničkih institucija i kompanija iz zemalja južne i jugoistočne Azije. Sergej Stoljarov, zamenik generalnog direktora „RŽD Internešnl“ je prezentovao inicijativu za realizaciju projekta izgradnje pruge za „laki metro“ između Hošimina i novog aerodroma Longhthanj, dužine od oko 40 km.  Sporazum o saradnji na izradi ovog projekta je potpisan između „RŽD Internešnl“ i grupe vijetnamskih investitora na čelu sa kompanijom „Lung Lo Construction Corporation“ u septembru 2018. godine.

„Konferencija je pokazala ozbiljne perspektive za saradnju između „RŽD Internešnl“, železničkih vijetnamskih kompanija i drugih zemalja regiona. Zainteresovani smo i imamo sve mogućnosti za realizaciju infrastrukturnih projekata u ASEAN zemljama. Nadamo se da će zajednički projekat sa kompanijom ’Lung Lo Construction Corporation’ biti početak dugog i plodotvornog rada naše kompanije u regionu“, rekao je Sergej Stoljarov.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar